בית מלון באזור הצפון

• הוסף לסימניות
כמון כן יש לעורר בכל הסמינרים שנוסעים לבית מלון שהוא לא כשר ומכשירים את המטבח, יש בזה כ"כ הרבה מכשולות בפרט שלוקחים אנשים תמורת כסף שאמורים להכשיר את המלון, ולא תמיד הם יודעים את כל ההלכות וגם הם לא קשורים לשום גוף כשרות, ואם יש בעיה הם לא תמיד מדווחים ומורים היתר לעצמם, אני לא יכול לפרט אבל הדברים מסמרי שיער - סמינרים של תלמידות יר"ש נכשלים בכאלו מקומות ללא ידיעתם

• הוסף לסימניות
קצת סדר בענינים:
אשל נסגר מזמן.
אריסטון עדיין חי וקיים בשם מלון המצודה, ההכשר כפי שציינו.
מלון המצודה יש גם בצפת באותו הכשר.
כינר וניר עציון - בשר מהעד"ח או רב לנדאו, שאר המוצרים - רובין. בד"כ יש משגיח צמוד - יר"ש מאוד! (בררנו בעבר הלא רחוק)
פלטרין - מלון ברמה בינונית.

חופשה נעימה:)

• הוסף לסימניות
בכינר העוף הוא של הרב אוירבך - לידיעתכם!

• הוסף לסימניות
אני לא בטוחה שהפותחת האשכול ביקש דיונים על כשרות
טלפון ניר עציון: 04-9845555
טלפון כינר: 04-6738888

• הוסף לסימניות
מענין לענין באותו ענין - לטבריינים/ות שביננו דחוף!!!!!!!!!!!

מי מכיר אולם שמחות נחמד בטבריה? (עדיפות לקריה החרדית)
אני זקוקה לאולם כזה בדחיפות עליונה, ואם יש מספרי טלפון - עוד יותר טוב
אם יש לכם אפשרות לעזור לי - תבורכו מפי עליון!
(אפשר גם באישי)

• הוסף לסימניות
מה הכוונה בדרך כלל יש משגיח צמוד, ולפעמים אין? ואיך אתם יודעים על מידת היראת שמים שלו
אם יש הכשר מסודר כגון העדה החרדית הרב לנדא הרב רובין, יש פיקוח, אם לא, א"א להסתמך על הזקן של המשגיח, וחבל שאני לא יכול לחשוף פרטים שיסמרו שערות ראש, ויתכן שפותחת האשכול לא התכוונה לדיונים בענייני כשרות, אך זו הזדמנות נאותה להתחזק בענייני כשרות גם כשרוצים קצת מנוחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הכנה לעימוד;940973:
מה הכוונה בדרך כלל יש משגיח צמוד, ולפעמים אין? ואיך אתם יודעים על מידת היראת שמים שלו
אם יש הכשר מסודר כגון העדה החרדית הרב לנדא הרב רובין, יש פיקוח, אם לא, א"א להסתמך על הזקן של המשגיח, וחבל שאני לא יכול לחשוף פרטים שיסמרו שערות ראש, ויתכן שפותחת האשכול לא התכוונה לדיונים בענייני כשרות, אך זו הזדמנות נאותה להתחזק בענייני כשרות גם כשרוצים קצת מנוחה

חברה תרגיעו!!!
אבא שלי משגיח כשרות מטעם הבד"ץ ואין אצלו דבר כזה להתפשר על כשרות כך שכל הדיון הזה לא רלוונטי לגביי כי יש לנו מישהו שמתערב בקישקעס של המטבחים בבתי המלונות...:cool:
השאלה שלי היתה ספציפית על רעיונות לבתי מלונות ומספרי הטלפון שלהם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה