בית סבא

• הוסף לסימניות
..

קבצים מצורפים

• גבעה מוקטן 2.jpg
    KB 237.2 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
מרשים

• הוסף לסימניות
סבא של היידי בת ההרים?

• הוסף לסימניות
יפיפה!
מלא אוירה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ממש תמונה מוצלחת ויפה.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
מאד מאד מיוחד, נותן תחושה מסתורית משהו

• הוסף לסימניות
פשוט מדהים!
נאלמתי דום לשניה... :)

• הוסף לסימניות
צבעים מעניינים. לא הבנתי -זה צולם ביום ערפילי, או בלילה מואר?

• הוסף לסימניות
קומפוזיציה יפה ויופי של תאורה, אבל האיכות צריכה להיות יותר טובה...

חסרון החצובה מורגש, נאלצת להקפיץ איסו והתוצאה די רועשת. גם היה עדיף לסגור יותר צמצם.

נוסף על כך, בצילום מהז'אנר הזה מאד מתאים להשתמש בחשיפה ארוכה, האובייקט נשאר דומם, אבל תהיה דינאמיות בצילום של העננים בתאורת הירח, אתה בוודאי יודע למה אני מתכוון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;583566:
קומפוזיציה יפה ויופי של תאורה, אבל האיכות צריכה להיות יותר טובה...

חסרון החצובה מורגש, נאלצת להקפיץ איסו והתוצאה די רועשת. גם היה עדיף לסגור יותר צמצם.

נוסף על כך, בצילום מהז'אנר הזה מאד מתאים להשתמש בחשיפה ארוכה, האובייקט נשאר דומם, אבל תהיה דינאמיות בצילום של העננים בתאורת הירח, אתה בוודאי יודע למה אני מתכוון.

ככה זה בצילומים ספונטניים..

מוצאי שבת חתן של קרובי משפחה, רגע לפני שמתקפלים יש לי דקה לתפוס את התמונה שחזיתי בעיני רוחי בליל שבת אחרי הסעודה..

דווקא הייתה לי חצובה ברכב (החצובה המאסיבית של הוידאו שאתה בוודאי זוכר..) אבל לא ממש היה מצב לפתוח אותה, נצמדתי לרכב, ירדתי למהירות 1/6 צמצם 2.8 וISO 1600 וצילמתי שלוש תמונות RAW רוחביות, בבית הגברתי את הבהירות כמה שיכולתי בDPP, הגדרתי פרמטרים קבועים לשלושת התמונות מבחינת איזון לובן וכו', חיברתי את התמונות לפנורמה אורכית, ניסיתי להעלים ככל הניתן את הרעש (מסתבר שלא בהצלחה מלאה..)

אני חושב שזה קצה גבול היכולת של הציוד בצילום ידני. (בכל זאת 1/6)

דבר אחד לא יצא כמו התמונה שדמיינתי בליל שבת.. רציתי את החתן והכלה בפינת התמונה, עם תאורה מלאכותית נקודתית מושלמת..

• הוסף לסימניות
תמונה מקסימה
אולי הבית בקצה העיירה
או בית ההתבודדות

• הוסף לסימניות
יפה מאוד !
הייתי מחדד יותר אבל בסה''כ יפה :)

• הוסף לסימניות
אהבתי.

נכתב ע"י msphoto;583599:
דווקא הייתה לי חצובה ברכב (החצובה המאסיבית של הוידאו שאתה בוודאי זוכר..)
אני זוכר. ;)

• הוסף לסימניות
בס"ד

הצילום נראה לא איכותי בעליל. נראה ערוך 'כאסח' ובלי צבעים שיקפיצו אותו.

לא הבנתי לשם מה היה צריך 3 צילומים וכ"ו.
מה לא מספיק בצילום אורכי (אם זה מה שרצית) ניקוי רעשים הבהרה וכ"ו, וזהו.

• הוסף לסימניות
מיוחד ביותר..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה