דרוש מידע בית ספר בית יעקב באידיש (בסורוצקין 40 בי-ם) מכירים?

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע על בית ספר בית יעקב באידיש ברחוב סורוצקין בירושלים.
הבנתי שיש מנהלת חדשה והנהלה כללית חדשה.
הבנתי שבית הספר העלה את רמתו באופן משמעותי מכל הבחינות.
הבנתי שיש מבנה חדש ומושקע מאוד.
אני רוצה לשמוע עוד על -
סגנון המשפחות ששולחות.
הקו החינוכי של בית הספר.
אקבל בברכה כל מידע נוסף על בית הספר.
אם יש כאן כאלו ששולחים ויודעים לומר מבפנים אז עוד יותר טוב.

• הוסף לסימניות
@chedvi יכולה לתת לך פרטים...
אגב המבנה החדש בסורוצקין 46

• הוסף לסימניות
הבנות שלי שם כבר שנה וחצי,
ב"ה אני מאד נהנית, הם נהנות, הבתים שם בתים טובים, אין לי מושג ממש סוג חסידיות וכד' למרות שראיתי באספות הורים מבחר של סוגי אמהות, פאות/מטפחות לסוגיהם/סרט על פאה וכד' יש גם הרבה חוצניקים (מהסוג השמור)
המבנה החדש מהמם וחוויתי!
הקו החינוכי לכאורה די חזק (רצון המנהלת) קצת פחות בתכלס...
הבנות שלי הגיעו מבית שלא דובר אידיש, בביה"ס חלק מהמורות מדברות באידיש חלק לא, כנ"ל שיעורים שחלק מתנהלים באידיש וחלק לא, מכיתה ד' ומעלה שיעורי קודש באידיש גם במחברות, בכיתות הגבוהות קצת יותר, הבנות ביניהם מדברות עברית.
מבחינת הרמה לא ראיתי משהו בעננים, אבל אולי בגלל שהכרתי קודם משהו אחר שהיה יותר.
ההנהלה הכללית לא חדשה רק המנהלת בפועל חדשה.
בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
חדוי תודה על המידע.
איזה בית ספר הכרת לפני כן?
ואם הבנות שלך לא דוברות אידיש למה בחרת לשלוח לבי"ס באידיש?

• הוסף לסימניות
אם את רוצה פרטים נוספים- תרשמי לי כתובת מייל שלך ואשלח לך
אל תדאגי זה לא יעבור הלאה

• הוסף לסימניות
שלחתי, אם את רוצה את יכולה למחוק את כתובת המייל מפה

• הוסף לסימניות
הבנות שלי שם כבר שנה וחצי,
ב"ה אני מאד נהנית, הם נהנות, הבתים שם בתים טובים, אין לי מושג ממש סוג חסידיות וכד' למרות שראיתי באספות הורים מבחר של סוגי אמהות, פאות/מטפחות לסוגיהם/סרט על פאה וכד' יש גם הרבה חוצניקים (מהסוג השמור)
המבנה החדש מהמם וחוויתי!
הקו החינוכי לכאורה די חזק (רצון המנהלת) קצת פחות בתכלס...
הבנות שלי הגיעו מבית שלא דובר אידיש, בביה"ס חלק מהמורות מדברות באידיש חלק לא, כנ"ל שיעורים שחלק מתנהלים באידיש וחלק לא, מכיתה ד' ומעלה שיעורי קודש באידיש גם במחברות, בכיתות הגבוהות קצת יותר, הבנות ביניהם מדברות עברית.
מבחינת הרמה לא ראיתי משהו בעננים, אבל אולי בגלל שהכרתי קודם משהו אחר שהיה יותר.
ההנהלה הכללית לא חדשה רק המנהלת בפועל חדשה.
בהצלחה!!!
היי
באופן פתאומי אנחנו עוברים לירושלים ואני מחפשת מידע על הבית ספר.
אפשר לשואל אותך כמה שאלות?

• הוסף לסימניות
א' אני מחפשת דרך לתקשר איתם, יש לך אולי מספרים? אפילו פרטיים (המספרים שיש לי אף אחד לא עונה)
ב' את יודעת איזה סוג יידיש מדברים בבית ספר הזה?

• הוסף לסימניות
המספר של המנהלת 0533183268
המספר של הבי"ס 025953030

מדברים שם אידיש חסידית רגילה. השיעורים בד"כ מעורבב עם עברית. במחברות כותבים באידיש. בין הבנות הן מדברות עברית.

• הוסף לסימניות
בית ספר חם ומשפחתי,
צוות מעולה - חשיבה על כל בת ובת.

ובשנים האחרונות, עם התחלפות ההנהלה - העלו את הרמה. וכמו בכל מקום חדש - יש גם טעויות של טירונים ובי"ס בבניה...
בנות שמורות ממשפחות איכותיות. וכמו בכל מקום - יש יוצאים מהכלל אבל ממש בשוליים.

באופן אישי מאוד נהניתי מהמחנכות - מי שפגשתי היו מאוד מיוחדות, המון חשיבה והבנה. ובכלל - היה עם מי לדבר.

• הוסף לסימניות
אחיות שלי לומדות ולמדו שמה ומאד מאד נהנהות בית ספר מאד איכותי משפחות טובות מאד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה