התייעצות בית ספר לאמנות שמותאם לחרדים

• הוסף לסימניות
השנקל שלי על אומנות, מהנשים שאני פוגשת בעבודתי בתחום התעסוקה, זה שיש ארבעה מסלולים, בחלוקה מאד כללית:
1. בחירת תחום פרקטי קרוב לאומנות ברוחו. למשל עיצוב גרפי, איפור וכדומה.
2. שילוב של אומנות עם הוראה - חוגים, מורה לאומנות, ומי שבהוראה גם לוקחת את משימות קישוטי הקיר או תפאורת מסיבות בית הספר.
3. שילוב אומנות בעולם הטיפול.
4. אומנות "נקיה" - יצירת תוצרים ומכירתם.

1, 2 ו- 3 פרקטיים מבחינה כלכלית יותר מ 4.
לכל אחד מהם צריך כשרונות ספציפיים מתאימים מעבר לאומנות, והכשרה מתאימה כמובן. (3 הכי רחוק מאומנות וגם דורש תואר).
יש גם את תחום שיווק האומנות להוראה, לא בטוחה איפה זה נכנס בקטגוריות שלך.
מכירת ערכות / חומרים, הכנת דוגמאות לבתי"ס, וכד'.
ויש שם מגוון תפקידים בתוך הקטגוריה.

• הוסף לסימניות
יש גם את תחום שיווק האומנות להוראה, לא בטוחה איפה זה נכנס בקטגוריות שלך.
מכירת ערכות / חומרים, הכנת דוגמאות לבתי"ס, וכד'.
ויש שם מגוון תפקידים בתוך הקטגוריה.
הייתי שמה את זה ב 1, עם כל תחומי האומנות השימושית.
לפעמים זה מתחיל מ 2, אומנות בעולם החינוך.
וגם פה צריך שילוב של עוד של כשרונות - במקרה הזה יזמות ושיווק .

• הוסף לסימניות
אני למדתי בסמינר עלי באר בהשתלמות שלהם- עם האומנית פנינה( לא זוכרת שם משפחה) היא מהמת והיה חוויה ממש!!!
אני למדתי בשביל לצבור שעות באומנות ) לתואר שני בטיפול)
אז עשיתי את כל הקורסים
אבל יש 3 קורסים שאפשר לקחת;
1. אומנות מעשית- ממש יושבים שעתים ועושים משהו שפנינה מלמדת... מטורף!!!!
2. למידה פרקטית של אומנות- מתאים לגננות וכו.
3. מסלול מטורף של למידת אומנות ודיבר על זה- לא יודעת איך להסביר ובטוחה ששמה יסביר לך יותר אבל זה כמו ללמוד אומנות והתנסות תוך כדי אבל בעומק של האמונות ולא רק יצירה...( אולי קראו לקורס מדרכיות אומנות משהו כזה..)
בכללי זה קבוצה ממש טובה בנות חרדיות וכו... ונראלי פותחים כל תיחלת שנה קבוצות חדשת...
עוד שאלות? בכיףף

• הוסף לסימניות
אני למדתי בסמינר עלי באר בהשתלמות שלהם- עם האומנית פנינה( לא זוכרת שם משפחה) היא מהמת והיה חוויה ממש!!!
אז עשיתי את כל הקורסים
3. מסלול מטורף של למידת אומנות ודיבר על זה- לא יודעת איך להסביר ובטוחה ששמה יסביר לך יותר אבל זה כמו ללמוד אומנות והתנסות תוך כדי אבל בעומק של האמונות ולא רק יצירה...( אולי קראו לקורס מדרכיות אומנות משהו כזה..)
בכללי זה קבוצה ממש טובה בנות חרדיות וכו... ונראלי פותחים כל תיחלת שנה קבוצות חדשת...
עוד שאלות? בכיףף
מתאים לבנות י"ג י"ד?
איזה סוג חברה?
את עובדת במשהו שקשור למה שלמדת?
תודה!

• הוסף לסימניות
מתאים לכל מי שרוצה... היה מנעד רחב של בנות ונשים... כל אחת שמה וסיבתה...
אני עובדת עם נוער בסיכון וזה בחלט יעיל לי הידע לעשות איתם דברים של אומנות...
אבל שוב עשיתי את זה בעיקר בשביל לצבור שעות לקראת תואר שני בטיפול.

אבל אם הבנתי נכון, הקורס של אומנת מעשית יכול להיות לה טוב ממש
ואגב קוראים לאומנית פנינה אלבז היא מאלפתתת

• הוסף לסימניות
מתאים לכל מי שרוצה... היה מנעד רחב של בנות ונשים... כל אחת שמה וסיבתה...
אני עובדת עם נוער בסיכון וזה בחלט יעיל לי הידע לעשות איתם דברים של אומנות...
אבל שוב עשיתי את זה בעיקר בשביל לצבור שעות לקראת תואר שני בטיפול.

אבל אם הבנתי נכון, הקורס של אומנת מעשית יכול להיות לה טוב ממש
ואגב קוראים לאומנית פנינה אלבז היא מאלפתתת
מצטרפת להמלצה על פנינה האלופה

• הוסף לסימניות
אז עשיתי את כל הקורסים
עוד שאלות? בכיףף
יודעת איך ועם מי אמורים ליצור קשר?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מזכירות ראשית - מרכז הכשרה עלי באר <merkaz4alibeer.org
תחליפי את ה4 בשטרודל.
בהצלחה

• שכוייח!
Reactions: le
  • הוסף לסימניות
אני לומדת אמנות ואני מציעה לה קודם לחשוב מה היא אוהבת באמנות כי זה רחב רישום איור פיסול צילום תפירה תכשטנות אם היא רוצה להתקדם בתחום היא צריכה לבחור נושא אחד שבו היא תהיה מאסטרית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

לכל השאלות הקטנות..
הקמת הסמינר מלווה בברכתם של גדולי ישראל ובהכוונתו של הרב גואלמן שליט”א.
מי קהל היעד?

מכוון לתלמידות איכותיות וברמה גבוהה רוחנית ולימודית.
בנות טובות מבית טוב, שרוצות לקבל יותר.. בנות מוכשרות שהאמנות חסרה להן.
מה תקבלנה בסמינר?
יותר שיעורי קודש ברמה גבוהה מחוברת, יותר אפשרות לבטא כישורים,יותר ביטוי
איזה תחומי אמנויות יהיו?
תחומי אמנות כמו אמנות פלסטית,נגינה,מחול,כתיבה.
האם ילמדו בסמינר עוד תחומים?
ברור! כמו כל סמינר בית יעקב לימודי חול ולימודי קודש רק שתהיה תוספת איכותית ואמנותית!!
מי הצוות שלנו?
הצוות מורכב מנשים חדורות מטרה ומנוסות . בלימודי הקודש כמו גם לימודי החול
היכן ימוקם הסמינר?
הסמינר יהיה בס”ד בירושלים
מקום נגיש.
מה נדרש בכדי להתקבל לסמינר מחשבת?
חיבור אמיתי לתורה ולמצוות, תלמידה טובה שאוהבת ללמוד וכמובן, גישה טובה לאמנות באחד מהתחומים.
רוצה לדעת עוד?
ניתן לשלוח מייל: machshevetart@gmail.com
או להתקשר:055-4000726

פה ניתן לשאול קת ולהתייעץ ולברר על הבשורה הנדירה
מחכה לשמוע מכן ולהשיב..
שלום
אם אתם עובדים מהבית בטוח חשבתם פעם או פעמיים על זה
איך אפשר לפגוש חברה, לצאת מהבית, ולעבוד בצורה יותר יעילה
ודאי חלקכם מכירים את המושג אופן ספייס - חלל עבודה משותף
מי שלא מכיר יכול לראות
כאן
אבל לצערינו אין דבר כזה שמותאם לציבור החרדי, הפרדה אמיתית וברמה גבוהה, שיתן חשק לצאת מהבית ולדעת שהעבודה מתייעלת
וכמובן עם אופציה לשכירות של משרד פרטי ו/או חדרי פגישות ליעילות מקסימלית

אחרי שיחה עם כמה עצמאיות ושמיעת הצורך
פניתי לקרוב משפחתי שהוא יזם ידוע ועניינתי אותו בפתיחה של דבר כזה ברמה גבוהה באחד המגדלים כמו הכשרת הישוב או בסר
אבל כמובן שכמו כל יזם טוב הוא מעוניין לבדוק את השטח הדק היטב ולוודא שאכן יש לזה צורך אמיתי ומה העלויות שמוכנים לשלם על זה
וכאן אשמח שתעזרו לי
א. אם זה מעניין אתכם/ן בכלל
ב. כמה הייתם מוכנים לשלם על זה ,עמדת עבודה/קבועה/משרד אישי
ג. מה היה גורם לכם לשלם את הסכום הזה ולדעת שזה באמת ישפר לכם את העבודה, ובקיצור מה הייתם רוצים שיהיה לכם שם
אשמח לכל מענה
שאלה כ"כ נפוצה וכואבת אצל מסיימות י"ב - האם קיים סמינר איכותי בצפון...?

הנסיעות למרכז מפרכות, המרחק מהבית קשה, ההורים דואגים,..

האם אי פעם משהו ירים את הכפפה וידאג גם לנו? תלמידות סמינר באזור הצפון לסמינר איכותי, שמור ומקצועי ברמה הגבוהה ביותר?

מתוך הקשבה לשטח ולחוסר המענה לתלמידות איכותיות - פתחנו בשנה האחרונה את הסמינר "בית ברכה – טבריה".
שלוחה שנולדה מתוך צורך אמיתי – לאפשר לבנות שמחפשות מקצוע איכותי, ללמוד למקצוע מבוקש בלי לוותר על סביבה חינוכית ותורנית מלאה.

ב"ה אנחנו אחרי שנה של הצלחה מדהימה!

הלימודים מתקיימים בתוך סמינר מפוקח ושמור, עם מעטפת מושלמת ומדויקת של לימודי קודש, צוות חינוכי מוביל, ליווי אישי, ותמיכה לימודית צמודה.

וזה מורגש – באוויר, באווירה,
לא “עוד סמינר” אלא מענה מושלם להתפרנס בכבוד בעתיד בס"ד, וללמוד מקצוע בהצלחה "בלי לוותר על האיידישקייט".

ההיענות בצפון הייתה הרבה מעבר לציפיות. בנות מטבריה, קריות, רכסים, עפולה, צפת, חיפה– כולן מחפשות מקום שמכיל את השילוב המדהים הזה.
ולנו יש את הזכות להיות הסמינר היחיד מסוגו בצפון שנותן מענה ברמה גבוהה זו – רוחנית ולימודית.

ולמי ששואלת את עצמה אם יש באמת מקום כזה – התשובה כבר שנה שנייה ברורה מאוד:

יש! בבית ברכה - טבריה.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה