מה רמת הלימודים שם? אפשר שם להתמקצע?אשת חיל, אומן
גבוהה מאד ומקבלים תעודה.מה רמת הלימודים שם? אפשר שם להתמקצע?
haredi.bezalel.ac.il
תודה רבה!בצלאל
בצלאל השלוחה החרדית - בצלאל השלוחה החרדית
תכנית הלימודים היוקרתית לתואר ראשון בבצלאל השלוחה החרדית הינה תכנית הלימודים היחידהמסוגה בארץ ובעולם המותאמת לציבור החרדי.בצלאל השלוחה החרדית מאפשרת לנשיםharedi.bezalel.ac.il
בית ספר אמן, יש להם לימודים גם לא אקדמאים.תודה רבה!
עקרונית, מחפשת מקום לא אקדמאי.
תעודה מטעם עצמם, כמקובל בתחום.מקפיצה,
מה זה "אשת חיל"? יש להם תעודה? מה אורך הקורס? כמה שעות בשנה? מה העלות?
האם מתאים לבנות י"ג י"ד במקביל ללימודי סמינר?
אשמח לכל מידע,
מה זה בית ספר אמן?בית ספר אמן, יש להם לימודים גם לא אקדמאים.
תעודה מטעם עצמם זה גם משהו, מחפשת מקום רציני למסיימת י"ב בעלת נפש שרוצה להישאר בסמינר אבל רוצה לרכוש מקצוע שמדבר לליבה. לא נראה לי שמי שמעבירה סדנאות בתכשיטנות או עוסקת באייר בראש נדרשת לתעודה. אני כן רוצה לדעת שהיא מגיעה למקום שעומד מאחורי המילה שלו. ובמחשבה שניה, את צודקת, באמת התעודה לא רלוונטית אלא הרצינות של המקום.תעודה מטעם עצמם, כמקובל בתחום.
אבל למה (בשווא) את מחפשת תעודה? לאיזה צורך? לאיזה סוג של עבודה?
לימודי אומנות זה לא בדיוק רכישת מקצוע במובן הפרקטי של המילה. זה יותר לנשמה מאשר לפרנסה.מה זה בית ספר אמן?
תעודה מטעם עצמם זה גם משהו, מחפשת מקום רציני למסיימת י"ב בעלת נפש שרוצה להישאר בסמינר אבל רוצה לרכוש מקצוע שמדבר לליבה. לא נראה לי שמי שמעבירה סדנאות בתכשיטנות או עוסקת באייר בראש נדרשת לתעודה. אני כן רוצה לדעת שהיא מגיעה למקום שעומד מאחורי המילה שלו. ובמחשבה שניה, את צודקת, באמת התעודה לא רלוונטית אלא הרצינות של המקום.
לפעמים לימודים לנשמה זה גם משהו. (לא מדובר בבת שלי, אם זה היה נשמע כך)לימודי אומנות זה לא בדיוק רכישת מקצוע במובן הפרקטי של המילה. זה יותר לנשמה מאשר לפרנסה.
באמת מכירה מישהי שלומדת אומנות לנשמה ועובדת בתחום אחר לפרנסה. גם זו אופציה.לפעמים לימודים לנשמה זה גם משהו. (לא מדובר בבת שלי, אם זה היה נשמע כך)
כתבו לך-ועדיין, באמת אין שום מקום לאומנות במגזר שלנו??
תודה, עשית לי סדר.לומדת את התמונה מחדש.השנקל שלי על אומנות, מהנשים שאני פוגשת בעבודתי בתחום התעסוקה, זה שיש ארבעה מסלולים, בחלוקה מאד כללית:
1. בחירת תחום פרקטי קרוב לאומנות ברוחו. למשל עיצוב גרפי, איפור וכדומה.
2. שילוב של אומנות עם הוראה - חוגים, מורה לאומנות, ומי שבהוראה גם לוקחת את משימות קישוטי הקיר או תפאורת מסיבות בית הספר.
3. שילוב אומנות בעולם הטיפול.
4. אומנות "נקיה" - יצירת תוצרים ומכירתם.
1, 2 ו- 3 פרקטיים מבחינה כלכלית יותר מ 4.
לכל אחד מהם צריך כשרונות ספציפיים מתאימים מעבר לאומנות, והכשרה מתאימה כמובן. (3 הכי רחוק מאומנות וגם דורש תואר).
איפה היא לומדת?באמת מכירה מישהי שלומדת אומנות לנשמה ועובדת בתחום אחר לפרנסה. גם זו אופציה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים