- הוסף לסימניות
זה מלפני המון זמן.למישהו יש אולי את המספר האישי של מיכל כץ כי הטלפון שלהם לא תקין
תודה רבה מראש!
מי אמר שעדיין רלונטי ??
ולא הבנתי, את רוצה להיות זמרת או שחקנית ???
נערך לאחרונה ב:
זה מלפני המון זמן.למישהו יש אולי את המספר האישי של מיכל כץ כי הטלפון שלהם לא תקין
תודה רבה מראש!
ממליצה מאד על מלכות לומדת שם כבר כמעט שנה רמה גבוהה בנות איכותיות ומורות מעולות!מישהי יודעת בבני ברק?
לנערות.
בחורה שמורה ומוכשרת.
את יכולה לתת לי פרטים?ממליצה מאד על מלכות לומדת שם כבר כמעט שנה רמה גבוהה בנות איכותיות ומורות מעולות!
ממליצה בחום!בבית שמש יש את "מריונטה" של פנינה פפר נראה לי
למשך כמה זמן זה?כן
המיקום הוא בן נריה
התדירות פעם בשבוע
(המחיר נראה לי בין 3500-4000 אני נכנסתי אחרי שלושה שיעורים אז יצא לי פחות מהמחיר הרגיל)
החומר הלימודי זה איך להיכנס לדמות איך לנהל דיאלוג על הבמה כניסה נכונה לבמה לפי המצב ביטחון מול קהל ועוד כמה
לגבי הנושא שנלמד זה בעיקר משחק ולקראת אמצע שנה יש גם בימוי
אם יש לך עוד שאלות אני אענה בשמחה!
כמה פחות?(המחיר נראה לי בין 3500-4000 אני נכנסתי אחרי שלושה שיעורים אז יצא לי פחות מהמחיר הרגיל)
מי את-אם אפשר.אני פותתת שוב בע"ה קורס קיץ לנערות בימוי ומשחק
פעמיים בשנה אני פותחת קורס של 10 מפגשים ממוקדים וכיפים
מוזמנת לברר עלי![]()
הקורס הוא מאחרי החגים תשרי עד אמצע סיון יש הפסקה בין פורים לפסח והמורות מתחלפות כל השנה סה"כ שתי מורותכמה פחות?
ומה הפסדת בשיעורים שלא היית?
כמה שיעורים זה?
סליחה על מתקפת השאלות...
בערב?השעות מ8.5 עד 10.5 פעם בשבוע
תודה רבה על התובת המפורטות.[חבל שאפשר לתת רק לייק אחד...]בערב
המחיר יצא לי באזור 3200
לומדים שיטות משחק רגשות דמוית give and take איך להיכנס לדמות איך עומדים על במה...
בבימוי היא דיברה לומדים לכתוב טקסט ולעבד אותו וגם לפרש את התסריט
הכלים שאני יוצאת זה שחקנית עם הרבה ידע מקצועי ומעשי גם הביטחון מול קהל משיעור לשיעור עולה
בהתחלה משחקית כמה בנות ביחד בהמשך כל בת בקצב שלה משחקת לבד
יש לך פרטים ליצירת קשר איתם?בשמחה רבה!
יש שיעור ניסיון אחד בחינם בתחילת הלימודים שיעור מלא של שעתיים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים