כנ"ל.בטוחה שיש כאן דבר כזה?
אני גרה ברמת שלמה ולא שמעתי אף פעם על כזה בית ספר כאן....
אולי בשם "קארו" זה מוכר?בטוחה שיש כאן דבר כזה?
אני גרה ברמת שלמה ולא שמעתי אף פעם על כזה בית ספר כאן....
אני מבררת על אורה ברמה.גם אורה ברמה- זה של רשת מעיין החינוך.
אני לא מכירה מקרוב את הבית ספר.אני מבררת על אורה ברמה.
נתיב בתיה זה באמת בגאולה.
מה את מבררת על הביה''ס?אני מבררת על אורה ברמה.
מחפשת סגנון שמור בית יעקבלא יודעת איזה סגנון את מחפשת
מסכימה עם זה-מחפשת סגנון שמור בית יעקב
אבל זה גם באזור גאולה, אם זה עוזר לך.סגנון שמור וטוב מאד לציבור הספרדי יש את "ירים משה"
לא מכירה אישית ולא יודעת איפה הוא, אבל יצא לי כמה פעמים לשמוע
הוא בית ספר קטן?מסכימה עם זה-
אבל זה גם באזור גאולה, אם זה עוזר לך.
את הבית ספר הזה אני מכירה יותר מקרוב.
יש לך מושג מה הגישה לבנות עם קשיים?כן.
חמים , יחס אישי לכל תלמידה.
איכותי מאוד מאוד.
לא יודעת.יש לך מושג מה הגישה לבנות עם קשיים?
יש לי חברה שהיתה שם מורה מתקנת, אז מאמינה שיש צוות.יש צוות מקצועי להוראה מתקנת וכדו'?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים