דרוש מידע בית ספר קשב וריכוז - דחוף

• הוסף לסימניות
אם הפסדתי את האוטובוס - בנוסף לאיחור אני בוקר שלם מרגישה כמו הילדה ההיא מכיתה ה' ששוב נשלחה אל מחוץ לכיתה, אם נגערתי ע"י הבוסית - כנ"ל, אם לא הצלחתי בפרויקט מסויים - אני אישה נכשלת ומפגרת...
אתם יודעים כמה זה קשה כל יום? כמה זה נורא לנסות להזכיר לעצמך שאת אישה טובה ומתמודדת, למרות שאחרות כנראה לא מפסידות אוטובוסים כל יומים?)
וזה אחד הקשים, שהמאחר הכרוני או ה'עצל' הקם ממיטתו בקושי, חוץ מהפרצופים הגוערים והכועסים, הוא בעיני עצמו נחלש נכשל ונחשל.
וזה לא נגמר, זה מלווה את האדם יום יום, אתגר אתגר, כל קימה נסיעה ויציאה שצריך לאסוף את עצמך ולשנות מצב נתון.

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד לטלפון של מישהו שיכול לייעץ בנושא של בתי ספר, כיתות מקדמות וכל הנושא הזה!
מישהו שידע להגיד לי מה מתאים לה ואיפה יש כיתות מתאימות
מאוד יעזור לי
לא יודע מאיפה אתם ואיזה מסגרת זו,
אך בבית הספר של הילדה אמורים לדעת טוב מאוד.

• תודה
Reactions: H.Y
  • הוסף לסימניות
לא יודע מאיפה אתם ואיזה מסגרת זו,
אך בבית הספר של הילדה אמורים לדעת טוב מאוד.
נכון
אבל אין לנו כבר כח להתעסק איתם
והם גם כל כך בטוחים בעמדה שלהם
צריך מישהו שיהיה מוכן לשמוע גם כמה הילדה מדהימה בבית וקצת לתת בה אמון

• הוסף לסימניות
יש חיידר/ כיתות שמותאמים לילדי קשב וריכוז באזור המרכז? אודה מאד למידע!

• הוסף לסימניות
נכון
אבל אין לנו כבר כח להתעסק איתם
והם גם כל כך בטוחים בעמדה שלהם
צריך מישהו שיהיה מוכן לשמוע גם כמה הילדה מדהימה בבית וקצת לתת בה אמון
זה סיבה טובה מאוד לעבור בית ספר. לפתוח דף חדש. לא דווקא חנ"מ. אני לא מכירה את הילדה כדי לומר לאן לשלוח. אבל קודם כל- דף חדש.
דבר שני- בית ספר קטן.
דבר שלישי- יתרון גדול מאוד- מורה שלמדה חנ"מ.

אגב לכל המגיבים על הריטלין- אני לא יודעת מה הסיבה פה, אבל יש ילדים שאסור להם ריטלין. אני מכירה כאלו. כולל אחת שחוץ מזה שאסור לה ריטלין, גם הבעיה שגורמת לזה שאסור לה ריטלין מחמירה את הקשיים. היא לומדת בחנ"מ. אבל לא מחייב בכלל בבעיה שלה (הבעיה שלה רפואית, וחוץ ממנה היא גם נכה ועם פיגור. אבל זה קיים גם אצל ילדים רגילים.) ואני מרמת מאוד! על ילדים שמתמודדים עם זה בחינוך הרגיל....
אם מעניין אותכם- אפילפסיה. אבל זה לא הסיבה היחידה לא לקחת ריטלין, ואין לי שמץ מה הסיבה אצל פותחת האשכול.

• הוסף לסימניות
יש חיידר/ כיתות שמותאמים לילדי קשב וריכוז באזור המרכז? אודה מאד למידע!
מרב חוסר אונים חיפשתי מידע בגוגל ומצאתי בית ספר דרכי חינוך ברח' שלמה המלך בבני ברק.
מישהו מכיר???

• הוסף לסימניות
אני לא חושב שצריך ללכת לפי מידע מגוגל
תשאלו את היועצ/ת בבית הספר הם בדרך כלל מכירים את המקומות וגם יודעים להתאים לצרכים הספציפיים של הילד
המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
אני לא חושב שצריך ללכת לפי מידע מגוגל
תשאלו את היועצ/ת בבית הספר הם בדרך כלל מכירים את המקומות וגם יודעים להתאים לצרכים הספציפיים של הילד
המון הצלחה!
מדובר על חיידר לא בית ספר
אין שום יועץ ושום כלום.
ברור שלא מסתמכים בכלל על מידע מגוגל. לכן שואלת כאן אם מישהו מכיר
ושוב, זה כבר ברמה של חוסר אונים לחלוטין.

• הוסף לסימניות
מדובר על חיידר לא בית ספר
אין שום יועץ ושום כלום.
ברור שלא מסתמכים בכלל על מידע מגוגל. לכן שואלת כאן אם מישהו מכיר
ושוב, זה כבר ברמה של חוסר אונים לחלוטין.
אם לחיידר אין יועץ- אולי טוב ללכת פרטי או מהקופה לאבחון מקיף ומסור אצל אדם חרדי שמבין גם במוסדות מתאימים?

• הוסף לסימניות
ולחיידר אין מנהל?
ואם הוא לא יודע, תפנו לרב של הקהילה שאליה אתם משתייכים ותשאלו אותו
גם אנחנו הסתובבנו הרבה זמן בזמן שהמידע היה מתחת לאף
אני כ"כ מבין את ההרגשה...

• הוסף לסימניות
ולחיידר אין מנהל?
ואם הוא לא יודע, תפנו לרב של הקהילה שאליה אתם משתייכים ותשאלו אותו
גם אנחנו הסתובבנו הרבה זמן בזמן שהמידע היה מתחת לאף
אני כ"כ מבין את ההרגשה...
רעיון לפנות לרב הקהילה. ננסה בעז"ה. תודה רבה!

• הוסף לסימניות
ילדה עם אישיות מדהימה שמאבדת אותה לגמרי עם ריטלין.

...שצריכה המון כח נפשי אומץ מרץ ושמחה כדי לצלוח את החיים והריטלין גומר לה את כל אלו

היה קשה רצח, ולא הסכמתי לקחת ריטלין בשום פנים (אחרי ששנה לקחתי ועשה לי רע מאוד)

אין הרבה מה לעשות חוץ מריטלין
(כלומר, חוץ מלחפש כדורים אחרים או מינונים אחרים שיגרמו לפחות תופעות לוואי)

ניסיתם עוד כדור חוץ מריטלין? יש הרבה תחליפים וצריך לפעמים לנסות כמה עד שמגיעים לכדור המתאים, כמו קונצ'רטה אטנט וכולי

גם היא מאבדת את האישיות שלה וכו - - אחרי 8 שעות ובחופשים היא חוזרת אליה.
ריטלין וסוגיו הוא כמו אקמול במובן הזה - כשפגה ההשפעה שלו היא פגה באופן מוחלט
אולי מה שאת קוראת האישיות שלה - זה הקופצנות שלה .....

שתדעי שאם היא תקח ריטלין או תחליפיו אפילו במינון הכי נמוך+

הייתי הולכת ובודקת קצת יותר את העניין התרופתי . לראות האם יש תחליפים ,

התנסה בריטלין, אטנט, אטומיק הם לא עשו לו טוב והנוירולוג הורה להפסיק ( כרגע נתן תרופה אחרת,אך טרם רכשנו)
כל כך חבל.
הייתם אצל פסיכיאטר מומחה - עם מומחיות מיוחדת בהפרעת קש"ר?
כל כך הרבה מהתופעות לוואי, קשיים ובעיות של הכדורים האלו, בכלל בכלל לא מוכרחים להיות.
בהתאמה נכונה ובליווי תואם [כן. בליווי תואם. כי פסיכיאטר יכול - לדוגמה - לתת גם כדורים נוגדי חרדה לתקופה מסויימת, ואז פתאום מגלים מה ההשפעה האמיתית של התרופה להפרעת קש"ר..] - אין סיבה שיפגום בכח הנפשי, באומץ, במרץ ובשמחה. בוודאי שלא 'לשנות את האישיות'.
אדרבה. זה נותן חיים שלווים, נינוחים, מנוחת הנפש ויישוב הדעת.
אפשר לנסות לבד הרבה דברים והרבה סוגים. ולפעמים זה אולי גם נותן תועלת מסויימת. אבל אין תחליף לליווי מקצועי. בד"כ פסיכיאטר בהנ"ל.
ממליץ להתייעץ עם הרב משה בלוי.
בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
התנסה בריטלין, אטנט, אטומיק הם לא עשו לו טוב והנוירולוג הורה להפסיק ( כרגע נתן תרופה אחרת,אך טרם רכשנו)
מעניין. מה הכוונה לא עשו לו טוב?
כי ריטלין ואטנט, ואטומיק, עובדים בצורה אחרת לחלוטין. אלו סטימולנטים [- ממריצים] וזה לא.

יש לך שמות לתת של מישהו כזה?
הרב משה בלוי.
בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
כל כך חבל.
הייתם אצל פסיכיאטר מומחה - עם מומחיות מיוחדת בהפרעת קש"ר?
כל כך הרבה מהתופעות לוואי, קשיים ובעיות של הכדורים האלו, בכלל בכלל לא מוכרחים להיות.
בהתאמה נכונה ובליווי תואם [כן. בליווי תואם. כי פסיכיאטר יכול - לדוגמה - לתת גם כדורים נוגדי חרדה לתקופה מסויימת, ואז פתאום מגלים מה ההשפעה האמיתית של התרופה להפרעת קש"ר..] - אין סיבה שיפגום בכח הנפשי, באומץ, במרץ ובשמחה. בוודאי שלא 'לשנות את האישיות'.
אדרבה. זה נותן חיים שלווים, נינוחים, מנוחת הנפש ויישוב הדעת.
אפשר לנסות לבד הרבה דברים והרבה סוגים. ולפעמים זה אולי גם נותן תועלת מסויימת. אבל אין תחליף לליווי מקצועי. בד"כ פסיכיאטר בהנ"ל.
ממליץ להתייעץ עם הרב משה בלוי.
בהצלחה רבה
יש פה 2 אנשים. @H.Y ו @בת-7 .
בת שבע לבן שלה וHY לבת שלה.
בת שבע לא אמרה שהבן שלה לא לוקח ריטלין, וH.Y לא אמרה למה היא לא לוקחת.שים לב להודעה הזאת.
זה סיבה טובה מאוד לעבור בית ספר. לפתוח דף חדש. לא דווקא חנ"מ. אני לא מכירה את הילדה כדי לומר לאן לשלוח. אבל קודם כל- דף חדש.
דבר שני- בית ספר קטן.
דבר שלישי- יתרון גדול מאוד- מורה שלמדה חנ"מ.

אגב לכל המגיבים על הריטלין- אני לא יודעת מה הסיבה פה, אבל יש ילדים שאסור להם ריטלין. אני מכירה כאלו. כולל אחת שחוץ מזה שאסור לה ריטלין, גם הבעיה שגורמת לזה שאסור לה ריטלין מחמירה את הקשיים. היא לומדת בחנ"מ. אבל לא מחייב בכלל בבעיה שלה (הבעיה שלה רפואית, וחוץ ממנה היא גם נכה ועם פיגור. אבל זה קיים גם אצל ילדים רגילים.) ואני מרמת מאוד! על ילדים שמתמודדים עם זה בחינוך הרגיל....
אם מעניין אותכם- אפילפסיה. אבל זה לא הסיבה היחידה לא לקחת ריטלין, ואין לי שמץ מה הסיבה אצל פותחת האשכול.[/ISPOIL

• הוסף לסימניות
תודה רבה
אפשר מספר שלו?
מהיכן בארץ ומה ההתמחות שלו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה