בית - עבודה, מה עושים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ANONYMUS;1368100:
כי אולי החיים לא האירו לי פנים כמו שלה הם מאירים,
ואין לי שום אפשרות בעולם לגדל ילד בבית עד גיל 8 חודשים ואז לשלוח אותו למטפלת.
וגם לצערי אין לי אפשרות להגיע לגן ראשונה, כי אני עובדת עד השניה האחרונה שלפני....
אבל בגדול, הקו נכון. ילד צריך את אמא שלו.
אני בחיים לא הייתי מכניסה תינוק למשפחתון, אלא אם כן אין ברירה כבר,
והבית זועק ללחם וחלב....
זה לא טבעי שהילד גדל בידיים אחרות.
אני לא מאמינה בחינוך של תינוק בן יומו. בחיים לא אבין אמהות שנותנות לילד שלהן לבכות עד בוש.
והקו הוא נכון.
הלואי וכולנו היינו יכולות להיות אמהות מושלמות,
ולבלות עם הילדים שלנו הרבה שעות איכות.
ילדים הם רגישים. הם צריכים אמא. הם צריכים פינוק. יהיה להם הרבה שנים לבלות עם חברה, ולהתחנך.

מלפפון - אני תומכת בך במאה אחוז.!

את אומרת בבוקר את 'יברכך ה' וישמרך'? כי אולי החיים יתחילו להאיר לך פנים כמו שהם מאירים לי...
יש לך אפשרות לגדל ילד עד גיל 8 חודשים בבית, אבל את מעדיפה לעבוד.
אני הייתי מכניסה ילד למטפלת גם אם היינו אוכלים בכל יום ברבורים שלו ודגים.

אבל איך אמרנו? כל אמא והדעה שלה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ציורית;1368105:
כל הסוברות פה שתינוק חייב את אימו עד גיל 3-4 חדשים ,תרשו לי לנחש שאתן לא עובדות עצמאיות. אני צודקת?

היום אפשר להפריש לבט"ל גם כעצמאית ולקבל חופשת לידה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלפפון;1368083:
כשאני אומרת שילד כל היום על הידיים, אני לא מתכוונת לכל היום ממש, כן?
הילדים שלי זוחלים די מוקדם..
אני מדברת על רגעים שהם צריכים על הידיים כי הם רוצים פינוק. לא כי הם רעבים או כואב להם משהו. הם רוצים יחס, ומחובת האם לתת להם.

אם כך- מאה אחוז!
גם אני מחזיקה אותם "סתם כך" די הרבה,
רק שמההודעה הראשונה שלך, שתארת את הגב התפוס ושאין אורחים, זה השתמע כאילו הוא צמוד 24 שעות, וזה היה נשמע ממש מלחיץ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלפפון;1368107:
את אומרת בבוקר את 'יברכך ה' וישמרך'? כי אולי החיים יתחילו להאיר לך פנים כמו שהם מאירים לי...
יש לך אפשרות לגדל ילד עד גיל 8 חודשים בבית, אבל את מעדיפה לעבוד.
אני הייתי מכניסה ילד למטפלת גם אם היינו אוכלים בכל יום ברבורים שלו ודגים.

אבל איך אמרנו? כל אמא והדעה שלה..

אני באמת הרבה פעמים לא זוכה להגיד... אבל באמת חודש אלול, וצריך לחזור בתשובה.

ואין לי אפשרות לגדל ילד עד גיל 8 חודשים בבית.
מקסימום תהיה לי אפשרות לגדל אותו ברחוב, אחרי שהמשכנתא תחזור....

אם כי בהחלט הייתי רוצה... מכל הלב.
אין כמו לגדל ילדים בבית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוינט ק גת;1368112:
אם כך- מאה אחוז!
גם אני מחזיקה אותם "סתם כך" די הרבה,
רק שמההודעה הראשונה שלך, שתארת את הגב התפוס ושאין אורחים, זה השתמע כאילו הוא צמוד 24 שעות, וזה היה נשמע ממש מלחיץ.

אין אורחים והגב תפוס.. בין לבין הילד זוחל על הרצפה ומדי פעם אוחז בשולי חצאיתי או רודף אחרי המטאטה על הלכלוכים..

• הוסף לסימניות
פותחת האשכול

כל המגיבות היקרות!

תודה שהחכמתן אותי בתגובותיכן המאלפות.

מי יתן וכולנו נזכה להיות אמהות טובות לילדינו לאורך כל חיינו. ובינתיים... ננסה לעבוד לפי כוחותינו כדי לתרום לבית של תורה (-:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה