בית על העץ

• הוסף לסימניות
2 ציורים מהשבוע, למגזין.
שרטוט.png
שרטוט2.png

• הוסף לסימניות
רחלי איזה קסם!!!!
מדהים שלא משנה איזה סגנון תעשי, תמיד יזהו את הקו שלך :)
אהבתי את הקוקואים המסוגננים ואת הזווית בראשון!
והילד עוצר נשימה.... הוא בסדר שם בסוף?..
וכל הסנדוויצ'ים שנופלים...
אדיר.

• הוסף לסימניות
איזה קסם, איזה קו ואיזה צבע!!!
מקסים!!!

• הוסף לסימניות
רחלי - הציור הראשון מקסים!!!
אהבתי את הזוית הקומפוזיציה החפצים המתעופפים, הצביעה המיוחדת - הכל!!!
איזה שדרוג!! וזה כל כך את...!
בציור השני - שהוא כמובן מקסים ומתוק גם הוא - הציק לי מאוד הילדה הראשונה - שיש בה כמה סתירות מבחינת הכיוונים והזוויות - משהו מאוד לא הגיוני...
סליחה שאני מתערבת ומעירה (מאירה), אולי זה אפילו כבר לא בר שינוי כי זה כבר מופיע במגזין...?
בכל אופן, בשביל התועלת, אולי להבא,
או אולי תגידי לי שאני טועה, ואשמח להחכים...
שרטוט2.png

• הוסף לסימניות
קודם רחלי הציורים מתוקים דבש!
ושנית בתיה את צודקת ודאי אבל בטח גם רחלי צודקת כי היא עשתה לה קוקו 'שהולך' קוקו בצד

• הוסף לסימניות
או שיש לה 2 קוקיות--
זה פשוט מקסים!

• הוסף לסימניות
ציורים מתוקים מאד.
צביעה מיוחדת!!

• הוסף לסימניות
ציורים חמודים! אהבתי שהרקע לבן, הזוית בציור הראשון מוצלחת!

• הוסף לסימניות
איזה חמוד!
הצלחות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה