בית שמש'ים- רקמה על כיפות בבית שמש

• הוסף לסימניות
האם יש מקום שרוקמים שם על כיפות בבית שמש?
א"כ אשמח לקבל פרטים
תודה.

• הוסף לסימניות
אין דבר כזה בבית שמש?

• הוסף לסימניות
יש בחפציבה,"מלכות" יש שם גם כיפות וגם ריקמות.ברח' צדקא 7 בחניה.
או בקניון נעמי ליד סופרפארם יש חנות של מצעים ורוקמים שם.

• הוסף לסימניות
יש ברמה א 2 מקומות:
מג'יקל מומנטס וחנות הספרים "פרדייס" - שניהם במרכז המסחרי.

• הוסף לסימניות
בשכונת חפציבה בבית שמש יש רקמה ידנית על כיפות/ מגבות וכד', בבן איש חי 27 דירה 3, קומת כניסה.
טלפונים: 02-5376545 או: 054-8452434.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
עשיתי ממש לאחרונה בחנות הכתר- כמדומני,
חנות קטנה ברמה א' בחניון ליד בזאר המציאות,
שרות מכל כל הלב, כל כיפה מקבלת את כל היחס, מחירים מצוינים ואפשרות לכל סוגי הרקמות!
ממליצה בחום!
עריכה: עכשיו אני שמה לב שזה אשכול ממש ישן...

• הוסף לסימניות
בשכונת חפציבה בבית שמש יש רקמה ידנית על כיפות/ מגבות וכד', בבן איש חי 27 דירה 3, קומת כניסה.
טלפונים: 02-5376545 או: 054-8452434.
בהצלחה!
דחוף לי לשמוע אם אקטואלי.
אם לא, איפה אפשר לרקום על מגבת בבית שמש.
צריכה דחוף למחר

• הוסף לסימניות
דחוף לי לשמוע אם אקטואלי.
אם לא, איפה אפשר לרקום על מגבת בבית שמש.
צריכה דחוף למחר

הכי טוב שתשאלי את החנויות כמו "הכתר" איפה הם רוקמים. בטוח יש בבית שמש
אגב, הכתר כבר לא בחנייה של שוק מהדרין אלא עלו למעלה, צמוד ל"יפה נוף"

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר איפה אפשר בבית שמש לרקום על מגבת?

• הוסף לסימניות
אני מחפשת רקמה של אות על כיפה
עוד לפני החגים
יש מישו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה