עזרה בית שמש? מחפשת דחוף משהו מאפרסמון של השבוע

• הוסף לסימניות
היה שם פרסום על קליקס מקורי:
350 חלקים ב... לא זוכרת
850 חלקים ב... לא זוכרת
אני צריכה לדעת את המחירים ובאיזו חנות זה.
תודה רבה רבה!

• הוסף לסימניות
דיפדפתי בשני הכרכים של העיתון, ולא ראיתי כזו פרסומת.
את בטוחה שבעיתון הזה?

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה על הרצון והעזרה.
זה בטוח היה באפרסמון, אבל אולי של שבוע קודם.
לא נורא, אנסה להסתדר...

• הוסף לסימניות
גם שם אין.
היתה איזו מכירה של צעצועים בשבוע שעבר.
אבל לא היה שם קליקס במס' החלקים שאת כתבת....

• הוסף לסימניות
אין לי מילים!
כנראה אני המבולבלת...
פסח כשר ושמח
אוי, אני מצטערת (כנראה גם אני מבולבלת...)
דיפדפתי שוב בתשומת לב, ומצאתי.
החנות כיף לי כיף ברח' בן איש חי 40 חפציבה.
עשתה אתמול יריד.
360 חלקים ב 130 ש"ח
850 חלקים ב 250 ש"ח.
היריד היה אתמול.
אבל החנות קיימת שם, אז אולי המחירים עדיין רלוונטים.
אין פה טלפון, אז מה תעשי?

• הוסף לסימניות
אואי תודה, מי כעמך...
אז בסוף למה להתקשר? למספר המצורף?

• הוסף לסימניות
זה לא כיף כף.
זה כיף לי כיף
(גם כן גאון מי שחשב לפתוח חנות, שמוכרת את אותה סחורה עם כמעט אותו שם באותו רחוב...)
זו אותה החנות :)
כנראה היה להם צורך טכני לשנות שם והם חיפשו את השם הכי קרוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה