כזה מתיחה מוצלחת כמעט ולא ראו מאז המצאת העיתונות! :) :)
התחברתי לשתי השורות האחרונות 'וישמחנו כימות עינויינו- ומלאה הארץ לדעת את ד' '
אני הופתעתי מהעיתוי. בשנה שעברה העירייה עברה למע''ר בגליון של ערב פורים, אז שבוע אחרי ט''ו בשבט?

אני הופתעתי מהעיתוי. בשנה שעברה העירייה עברה למע''ר בגליון של ערב פורים, אז שבוע אחרי ט''ו בשבט?
גם אני הופתעתי, (השנה ערב פורים הוא שבוע לפני פורים, כי פורים השנה הוא בשבת)

זה כנראה נכנס בטעות בשבוע שעבר במקום השבוע.

זה לא יותר מגימיק שיווקי. גם הפרסום וגם ההתנגדות. שימו לב למילים "תוכן ממומן" בתחתית הכתבה

נערך לאחרונה ב:
זה לא יותר מגימיק שיווקי.
לדעתי , (כפי מה שאני מכיר את המערכת של התחרדות העיר משנות התשעים),
הרי שיש כאן משהו יותר עמוק, וקטע של טריק, לפתרון הרחבת העיר מעבר לכביש 10.
מי שיעיין בתוכניות הבינוי במפות התב"ע, יראה שהשטח עליו מתכננים את הנמל התעופה
הוא בעצם המיקום של שכונת רמה ח',
זאת מכיוון שקק"ל מתנגד למעבר וזליגת בניית העיר מעבר לכביש 10, יצאו בעירייה בקמפיין של בניית נמל תעופה
ובהמשך יתנגדו כל התושבים על כך וידרשו שבמקום נ"ת יבנו שכונות מגורים,
וכך קק"ל יאלצו לוותר מדרישתם לא לגעת ביערות אלו ולבלוע את הגלולה ולהסכים 'רק' לבניית 'שכונה'
במקום נמל תעופה..
(שימו לב שהפשקוילים הגיעו לתיבות דואר בכל השכונה, וצריך לזה תיקצוב מכובד...)

1740431047093.png

זו מתיחה של עיתון חדש שהתגלגל למקומות שפויים....

אשמח מאוד אם מישהו יעשה סדר כמה דירות מתוכננות בבית שמש לפי שכונות ולפי אזורים
וכן מה כבר אושר מה נמצא בתהליך ומה בתכנון עתידי

אשמח לקבל מידע על תוכניות העיר בית שמש. תכנון ובנייה דיור, שטחי ציבור, ותשתיות
התוכניות שיפתרו את מצוקת המגורים החרדי בעיר.
בשונה מאשכולות אחרים שהתייחסו לשכונות מסוימות בלבד. כאן נשמח לקבל מידע על כלל השכונות החרדיות בעיר והסמוכות אליהם.
1. רמת אברהם - 12,000 יחידות דיור
2. חפציבה (והמע"ר הצפוני) - 5,000 יחידות דיור
3. רמה ו'-א, ורמה ו'-ב, - 6,500 יחידות דיור
4. רמה ה'-1. 3,000 - יחידות דיור
5. רמה ה' 2, - 4,800 יחידות דיור
6. שכונת המשקפיים ושולי רמה א' - 3,000 יחידות דיור
7. רמה ז' והמע"ר הדרומי. - 2,500 יחידות דיור
8. רמה ד'. - 11,400 יחידות דיור
9 קירוי ה'1 - 1,500 יחידות דיור
10 רמה ח' - 3,500 יחידות דיור

אני שמעתי כבר מכמה אנשים (גם מתווכים) שהולכים לבנות מול הפרויקט של קניג ד 3 , זה לא נשמע הגיוני ובפרט שאין שם כל כך שטח, אבל איך אפשר לבדוק את זה באמת ?
(אני יציין שזה נפקא מינה לקניה בפרויקט של קניג )

אני שמעתי כבר מכמה אנשים (גם מתווכים) שהולכים לבנות מול הפרויקט של קניג ד 3 , זה לא נשמע הגיוני ובפרט שאין שם כל כך שטח, אבל איך אפשר לבדוק את זה באמת ?
(אני יציין שזה נפקא מינה לקניה בפרויקט של קניג )
לא דק
הם התכוונו למגרש 601 הסמוך
בנוסף ייבנה מסעדה ברחוב רב עולא בגובה 3 קומות למטה בפארק.
1740482154056-png.1907425

וכן בניין קטנצ'יק של 200 מטר בלבד בין הגינה למתחם בתי הספר
1740482236436.png

קבצים מצורפים

• 1740482154056.png
    1740482154056.png
    2.4 MB · צפיות: 45
המגרשים מעבר לכביש ברחוב תלמוד ירושלמי הם 836 - יער טבעי לשימור ו834 - פארק/גן ציבורי כך שלא יבנו שם.
כפי ש @יעקב הרמתי כתב מתוכננים מבנים בקצוות רחוקים יותר של הפארק ובסוף רחוב תלמוד ירושלמי אחרי פרויקט קניג.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה