- הוסף לסימניות
- #1,481
למה ברור לך?ברור מראש שלא יקבלו את ההתנגדויות!
למה ברור לך?ברור מראש שלא יקבלו את ההתנגדויות!
כל זמן שרמ"י מגישה את התוכנית (וכמובן אין צפי שזה ישתנה...)למה ברור לך?
מה עם התוכנית של רכס לבן, או זהכל זמן שרמ"י מגישה את התוכנית (וכמובן אין צפי שזה ישתנה...)
מה עם התוכנית של רכס לבן, או זה
![]()
מכה לאילת: נדחו תכניות לבניית 537 יח"ד בשדה התעופה ולהרחבת אזור התעשייה
בשדה התעופה לא בוצעה התאמה להגבלת הבנייה לאורך קו השבר, באזור התעשיה הצפוני התכנית נתקעה במשך שנתיים - ושתיהן נדחוmagdilim.co.il
נראה לי שאילת נמצאת בקטגוריה אחרת משאר אזורי הארץ, אבל גם כאן-(ובפרט כשיש פרטים לא תקינים לגמרי ע"ע בדימונה)
אני מבין את העניין שבנייה לגובה יכולה לייצר צביון שונה מ"פרום".חיים כהן ששימש כנהגו האישי של רבי יוסף שלום אלישיב, כהן מקורב לרב יוסף אפרתי. מבקש לכוף על הציבור החרדי בנייה גבוהה בניגוד לדעתו של מרן הרב אלישיב אותו הוא שימש.
(נגד תקנת העיר הקובעת גובה מרבי של 8 קומות)
'תקנת העיר בית שמש' לא מתירה דופלקס,זה התוכנית המדוברת רשום בפירוש שהקומה העליונה היא לדירת דופלקס, כלומר קומה 8-9 זה דירה אחת.
אם דיברנו על בעיות, כיום אתה יכול לאשר גם 17 קומות (כמו שקרה כמה פעמים אחרי תקנת העיר) ואף אחד לא יעשה לך בעייה.ככה אושר תמיד גם אחרי תקנת העיר לא היה עם זה שום בעייה.
סלח לי, תקנת העיר גם לא מתירה שלושה שירותים בדירה אחת.'תקנת העיר בית שמש' לא מתירה דופלקס,
סלח לי, תקנת העיר גם לא מתירה שלושה שירותים בדירה אחת.
תקנת העיר קובע גובה של 8 קומות מגובה 0 (מקומת הכניסה) כולל הדופלקס
מהיכן הקשקוש הזה שהיא לא מתירה דופלקס, למי בדיוק יש בעייה שבן אדם יגור בדופלקס?
אתה מוזמן ללכת לשאול את הועדה ותראה שאין שום בעייה עם זהצפה בקובץ המצורף 2088524
לא כתוב כאן שיש בעייה שבן אדם יגור בדופלקס!
הם היו רגועים בלאו הכי, ההחלטה הייתה ידועה וצפויה מראש. אתה זה שהיית לחוץ....אמור להיות אנחת רווחה למלא אברכים שהשקיעו שם את מיטב כספם.
יש לך פרטים נוספים? כי זה עוד לא פורסם.
מי זה 'הם'? איני מכיר את כל הרוכשים בקושי 2 אני מכירהם היו רגועים בלאו הכי, ההחלטה הייתה ידועה וצפויה מראש. אתה זה שהיית לחוץ....
נתון חשוב מאוד, כמה ההשפעה של רמי על זה?הם עדיין מחכים לפסיקה של ביהמ"ש.
כרגע ההיערכות של היזמים נעה שהפסיקה תהיה בין מתן שיפוי לרמ"י לדחייה מוחלטת.נתון חשוב מאוד, כמה ההשפעה של רמי על זה?
יש 40 משקיעים בפרויקט הזה (השלך יהבך).מי זה 'הם'? איני מכיר את כל הרוכשים בקושי 2 אני מכיר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים