בסוף רחוב ר' יצחק נפחא רב חנינא ורב חלקיה בר טובי יבנו עוד מוסדות ציבור.
ברב חנינא אילפא מדובר על תוספת של 133 יח''ד!

אתה יכול לסמן לי במפה על איזה שטח מדובר או להגיד לי איזה מספר מגרש זה?
תודה מראש.
לא הבנתי
בתוכנית נראה שבונים שם בנייני מגורים ושטח ציבורי כמו מבני ציבור וכו׳
אני מדבר על איפה שכתוב מספר 18.
נראה שיש שם שטח ציבורי ולידו שטח ירוק מפותח כלומר מעבר בין תלמוד ירושלמי לפארק מיד אחרי הגשר בד'4 (ככה אני מבין וזה נשמע די הגיוני, אבל כמובן צריך לראות את התכנית המפורטת).

ישיבה 2025009 ועדה מחוזית לתכנון ולבניה מחוז ירושלים - הועדה המחוזית לתכנון ולבניה מחוז ירושלים
תאריך ישיבה 31/03/2025
  • 102-1171354 הרובע המרכזי בית שמש
  • 102-1205624 הרחבת שכונה ה' 1 בבית שמש
  • 102-1197334 מרכז תחבורה - מע"ר דרום בית שמש

ישיבה 2025009 ועדה מחוזית לתכנון ולבניה מחוז ירושלים - הועדה המחוזית לתכנון ולבניה מחוז ירושלים
תאריך ישיבה 31/03/2025
  • 102-1171354 הרובע המרכזי בית שמש
  • 102-1205624 הרחבת שכונה ה' 1 בבית שמש
  • 102-1197334 מרכז תחבורה - מע"ר דרום בית שמש
כבר ביום שני יש ועדה מחוזית?
זה נראה שלמישהו אצה הדרך לקדם את זה!
מדובר פה גם על הבניה בד׳?

אין לי קישור
קבלתי באיזה קבוצה
השאלה אם יש לעשות משהו מבחינה תקשורתית
זה תוכנית גרועה שהולכת לדפוק את כל רמה ד, לא מבין מי מרויח מזה??
לא מספיק הפקקים הנוראים שיש עכשיו אז מעמיסים עוד? (חוף מד 5 שלא התאכלסו)
וכל מי שיגיד הרי יש אנשים חכמים שישבו ותכננו, אז בשבילם מספיק לעשות סיבוב קצר ברחוב האמוראים (ברכב) ולנסות לא לעלות על הנת"צ ...

הודעה שקבלתי: ֿ
מעביר אותה ככתבה וכלשונה
תושבי כל רמות בית שמש היקרים, מחר יתקיים ראיון עם ערוץ "כאן" לגבי הרס הטבע בעיר היפה שלנו לטובת בניינים צפופים ללא תשתיות מתאימות להגדלה כזאת מסיבית של האוכלוסיה!
נוסף לתוכניות הבנייה המסיביות שיכניסו עוד עשרות אלפי תושבים בשנה הקרובה, העירייה ומשרד השיכון מתכוונים להרחיב (=להחריב) שכונות שלמות עם תוכניות בנייה מפלצתיות נוספות. 2000 יח"ד בצומת הירקון/הירדן, 3000 יח"ד ברמה ד' תוך הרס פארק ושמורת יער. עוד כ-6000 יח"ד ברמה ו' ותוכניות רבות נוספות. כל זאת, כשאין בבית שמש בית חולים, אין מקומות עבודה, הפקקים מתגברים והתשתיות קורסות מעומס יתר. עכשיו זה הרגע האחרון להשמיע את קולכם ולומר די! כולנו מגיעים לצומת הירקון/הירדן מחר בשעה 08.00 למחות נגד הרס העיר, הטבע והנוף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה