@איצ'ה קו המידע מה אתה אומר על זה?
שמועות ש"בעלי חסד" מוכרים דירות במחיר זול במיזם שעדיין אין לו את כל האישורים.
כנס חשיפה לפרוייקט עם "מלא סופגניות".
אולי תבדוק מה קיים מאחורי זה לפני הכנס?
לא האמנתי בזה הרבה! זה יותר מעניין אותי בהתעניינות אישית. ורציתי שמי שיש לו מידע שיגיב.

נראה לי שהבעלים של הקרקע הם יזמים כך שלא מסתבר שרק בבי"ש הם רוצים לעשות חסד

(כמובן שייתכן שאין קשר בין 2 ההודעות, יתכן שהכל בסדר, יתכן שזה אמת, וכו', רק אשמח אם יבדקו את זה לתועלת הרבים לפני).
מכיר אישית את הבעלים של המשרד תיווך הזה, הם חברה בסדר גמור,
יש לי הרגשה שמדובר על הפרויקט בד'5 של שפיר

מכיר אישית את הבעלים של המשרד תיווך הזה, הם חברה בסדר גמור,
יש לי הרגשה שמדובר על הפרויקט בד'5 של שפיר
איני מכיר אותם, אבל אני בכל מקרה מסתייג משיווק שמבוסס על סופגניות ושכונה סודית.

מה כל כך הזוי שבעלי חסד ימכרו דירות בזול בבית שמש, אם בעכו ברגעים אילו מוכרים יותר מ1000 דירות במתכונת כזו.

מה כל כך הזוי שבעלי חסד ימכרו דירות בזול בבית שמש, אם בעכו ברגעים אילו מוכרים יותר מ1000 דירות במתכונת כזו.
אין הרבה אנשים כאלה, ואם יש אפשרות אולי כדאי שרפי הופמן יקנה חלק מהשטח ויעשה שם את אותו יוזמה

אין הרבה אנשים כאלה, ואם יש אפשרות אולי כדאי שרפי הופמן יקנה חלק מהשטח ויעשה שם את אותו יוזמה
הגרש"ב סורוצקין.
(שמעתי שהוא רוצה לקנות שטח ליד אלעד-אולי בית אריה-ולהקים שם עיר של 10,000 דירות (אאל"ט), עם הנחה ל'עשירי קודש'-בחורים שלא מחזיקים טלפון בישיבה)
הוא יכול לקנות שטח ברובע המרכזי-בערך 15 שנה הוא היה גר ברחוב רשב"ג על גבול התוכנית.
(כמובן לא הוא בעצמו יקנה את השטח אלא הגבירים שהוא מכיר)

הוועדה המחוזית בירושלים אישרה היום את תוכנית הנרקיס בבית שמש, בה יפונו 23 מבנים הכוללים 486 דירות ובמקומם ייבנו 3,467 דירות בנוסף ל-148 דירות מותנות בהקמת קרן תחזוקה.

במסגרת האישור, הוועדה דחתה ניסיון של היזמים והוועדה המקומית לתוספת 700 דירות נוספות במסגרת הקלה והשאירה אפשרות לבינוי 70 דירות נוספות בלבד.

כן קבעה הועדה כי תנאי למתן היתר בנייה לבניית יותר מ-2080 דירות יהיה בחינה תחבורתית חדשה של המתחם ועל בסיס המלצות הבדיקה ויישומה בלבד ניתן יהיה לקדם דירות נוספות.

הוועדה המחוזית בירושלים אישרה היום את תוכנית הנרקיס בבית שמש, בה יפונו 23 מבנים הכוללים 486 דירות ובמקומם ייבנו 3,467 דירות בנוסף ל-148 דירות מותנות בהקמת קרן תחזוקה.

במסגרת האישור, הוועדה דחתה ניסיון של היזמים והוועדה המקומית לתוספת 700 דירות נוספות במסגרת הקלה והשאירה אפשרות לבינוי 70 דירות נוספות בלבד.

כן קבעה הועדה כי תנאי למתן היתר בנייה לבניית יותר מ-2080 דירות יהיה בחינה תחבורתית חדשה של המתחם ועל בסיס המלצות הבדיקה ויישומה בלבד ניתן יהיה לקדם דירות נוספות.
אישרה למתן תוקף?

הגרש"ב סורוצקין.
שיש אפשרות מציאותית שיש אי מי שיעשה את זה זה משהו אחד, ושאי מי עושה את זה זה רמת אמינות אחרת, ואם אותו אי מי גם (לא בטוח בכלל, אבל כזה חשד עלה) מתכוון גם לשווק את זה לפני כל ההיתרים על סמך שתאמין לשמועות כאלה או בחזי לאיצטרופי, זה חשוד.

שיש אפשרות מציאותית שיש אי מי שיעשה את זה זה משהו אחד, ושאי מי עושה את זה זה רמת אמינות אחרת, ואם אותו אי מי גם (לא בטוח בכלל, אבל כזה חשד עלה) מתכוון גם לשווק את זה לפני כל ההיתרים על סמך שתאמין לשמועות כאלה או בחזי לאיצטרופי, זה חשוד.
1. מי אמר שהכנס המדובר הוא על הרובע המרכזי, אולי הוא על ד'5?
2. גם אם השיווק של הרובע המרכזי יהיה בצורה רגילה אפשר למכור מוקדם ובזול, לא רק אם זה בצורה פילנטרופית.

בעכו נראה לי שהקרקעות הרבה יותר זולות מבי"ש וגם לפחות שיקנו יהודים ולא ערבים זה לא נראה לי המצב בבי"ש

בעכו נראה לי שהקרקעות הרבה יותר זולות מבי"ש וגם לפחות שיקנו יהודים ולא ערבים זה לא נראה לי המצב בבי"ש
בעכו שילמו בערך 130,000 ש"ח לקרקע לדירה כולל פיתוח.
בבית שמש אם הם יצליחו להכניס 15,000 דירות, נראה לי זה יוצא שהם שילמו בערך 150,000 ש"ח לקרקע לדירה, לא כולל עלויות פיתוח ותכנון (לא יודע כמה זה בדיוק, כמובן מדובר לפחות בעוד מאה אלף ש"ח לדירה)
כתבתי באשכול המקביל שבשניהם מעורב שלמה ברונר (לא בהכרח שזה אומר משהו כי הוא "גם" איש עסקים, לדוגמא מגדלי ב.ס.ר בבני ברק, לכן גרינברג אומר שברובע המרכזי יהיו מגדלי ב.ס.ר).
ייתכן גם שהוא ירוויח על מגדלי המשרדים וימכור את הדירות בזול.
כמובן הוא לא חייב לנו כלום ויכול למכור הכול במחיר מלא.

בבית שמש אם הם יצליחו להכניס 15,000 דירות, נראה לי זה יוצא שהם שילמו בערך 150,000 ש"ח לקרקע לדירה, לא כולל עלויות פיתוח ותכנון (לא יודע כמה זה בדיוק, כמובן מדובר לפחות בעוד מאה אלף ש"ח לדירה)
הם קנו רק 50% מהקרקע בכ900 מיליון ש''ח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה