בית תפילה לכל חי

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
ת'אמת אני לא מאלו שרצות לצלם חתולות אבל היא ממש נתקעה לי לתוך הפריים :)

• הוסף לסימניות
באמת, מבע זדוני.

• הוסף לסימניות
העולם מתחלק לשניים:אלא שאוהבים חתולות ואלו שלא יכולים לראותה ממטר.[אז קחי את התגובות בחשבון]
סולו,התמונה מעולה ולאיזה קבוצה אני שיכת את יודעת מעולה...:)

• הוסף לסימניות
במבט ראשון: חילול הקדש!
במבט שני אולי זה גלגול.
במבט שלישי אם לא היית כותבת כותל, מה שערבב את רגשותיי -זו ממש תמונה יפיפיה.

• הוסף לסימניות
מדהים!!!
פוקוס חד מאוד, WB מצוין!
וקומפוזיציה גם טובה.
ממש אהבתי.....

2 שאלות:
1. איזו מצלמה יש לך?
2. איפה למדת צילום?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מקליק;855871:
העולם מתחלק לשניים:אלא שאוהבים חתולות ואלו שלא יכולים לראותה ממטר.[אז קחי את התגובות בחשבון]
סולו,התמונה מעולה ולאיזה קבוצה אני שיכת את יודעת מעולה...:)
לקחתי בחשבון...את ההסתיגויות והכל.[את יודעת הרי מעולה באיזה קבוצה אני]

נכתב ע"י נוי;855906:
במבט ראשון: חילול הקדש!
במבט שני אולי זה גלגול.
במבט שלישי אם לא היית כותבת כותל, מה שערבב את רגשותיי -זו ממש תמונה יפיפיה.
אני לא רואה בזה חילול הקודש,הם מסתובבות שם חופשי וגם חתולה אומרת שירה...
אני יודעת שחתולה היא שנויה במחלוקת ובכל זאת העלתי.

• הוסף לסימניות
תמונה מצויינת.
חדה.צבעים מאוד יפים.

• הוסף לסימניות
מה הפסדתי?:rolleyes::(
אני רואה שקיצצו שוב.
תודה למי שיסביר לי באישי:)

• הוסף לסימניות
אפשק תקציר הפרקים למי שפספס?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה