מופעי תרבות בי ג'אמפ- עיריית בני ברק

• הוסף לסימניות
או מ15:30-17:00
או מ 17:30-19:30 משהו כזה..
תשמעי בטלפון שלהם יש פרטים
בטלפון שלהם דווקא לא מציינים שהשעות מחולקות הם מציינים שזה מ17:00-19:30 משהו כזה אבל לא אומרים מה שכתבת שזה מחולק-הם לא נותנים להכנס למשל מ16:30-19:00?

• הוסף לסימניות
בטלפון שלהם דווקא לא מציינים שהשעות מחולקות הם מציינים שזה מ17:00-19:30 משהו כזה אבל לא אומרים מה שכתבת שזה מחולק-הם לא נותנים להכנס למשל מ16:30-19:00?
לא, זה בשתי נגלות. ב17:30 יוצאת הקבוצה הראשונה- קצת לפני ונכנסת הקבוצה השניה
לפי השעות שכתבתי(אתמול זה היה מ15:30 עד 17:20 לא יודעת אם תמיד)

• הוסף לסימניות
לא, זה בשתי נגלות. ב17:30 יוצאת הקבוצה הראשונה- קצת לפני ונכנסת הקבוצה השניה
לפי השעות שכתבתי(אתמול זה היה מ15:30 עד 17:20 לא יודעת אם תמיד)
וחייבים להירשם יום קודם ידוע לך ? אי אפשר להגיע בלי רישום ?

• הוסף לסימניות
הייתי שם אתמול עם תינוק בן שנה וחצי ושני ילדים בני חמש ושמונה, כולם נהנו מגדול ועד קטן,
רק צריך לשים לב שהבריכת כדורים בקומה השניה חייבת השגחה לילד קטן.

• הוסף לסימניות
משהו יכול לומר ברור
בן/בת מעל גיל 9 יכולים לבוא?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עדיין לא ברור
מלווים יכולים להשתמש במתקנים
האם יש אפשרות לכמה מלוים כלומר אני והם

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הבריכה מתאימה לתינוק בן שנה וחצי?, תודה
היא מתאימה עם השגחה, יש הרבה מאד כדורים וילדים גדולים,
אח שלי שמר על הילד שלי בבריכה ופתאום אני שומעת אותו צועק לי שהתינוק מכוסה בכדורים ולא מצליח לקום!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה