מופעי תרבות בי ג'אמפ- עיריית בני ברק

אשמח לכרטיס אחד ליום רביעי הקרוב (כ"ח תמוז) בין השעות -17:30-19:30.
כל המשפחה נרשמה..באתי להירשם ונגמרו הכרטיסים..
אז אם למישהי יש אחד +מלווה. אשמח מאוד ואעביר לה כסף בהעברה בנקאית.
תודה
0504130408
bcheli5122@ג'ימייל נקודה קום

אם את קונה בכרטיס לילדים את יכולה להיכנס בלי תשלום נוסף.
אם קונים לשתי משפחות בכרטיס אחד זכאים רק למלוה אחד חינם, השני צריך לשלם.
תודה
ואם זה לתינוק פחות מגיל שנה
שאז לא צריך כרטיס?

תודה
ואם זה לתינוק פחות מגיל שנה
שאז לא צריך כרטיס?
הכרטיס חינם זה רק למלוה, מניחה שאם את לא משלמת על התינוק את לא נחשבת למלוה ואת צריכה לשלם על עצמך.
אבל זה רק מהשערה, לא מידיעה.

שכחתי שם תיק, למי אפשר לפנות?

יש למישהו למכור כרטיסים למחר ב3:00 ?

נערך לאחרונה ב:
מקפיצה

צריכה 3 כרטיסים ליום רביעי השבוע
מי שיש לה שתעדכן אותי
תודה

לא זוכרת כמה כרטיסים הזמנו, איפה אני יכולה לדעת כמה הזמנו?

למכירה 3 כרטיסים ליום חמישי 5.30-7.30
0548598212

.

זה רק לתושבי בני ברק?

אני תושבת בני ברק והמערכת של בי גאמפ לא מזהה את מספר הטלפון שלי ולא נותנת לי להירשם,
מישהו יודע מה אפשר לעשות בענין?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה