"בי פולן" לצום של פוראוור - מישהי ניסתה?

• הוסף לסימניות
המליצו לי על ויטמינים "בי פולן" של חברת פוראוור לצום קל בהנקה - יש מישהי שניסתה את זה? המשווקת טוענת שאפשר לקחת מזה ללא הגבלה, קצת מוזר לא? היא אומרת שבגלל שזה טבעי זה לא כמו לקחת טבליות ויטמין בי רגילות. אני יודעת שהוטמין היחיד שאפשר לקחת ללא הגבלה הוא ויטמין סי.
בקיצור הסתבכתי, אשמח לשמוע את דעתכן.

(ההמלצה שלה היא לקחת 2 כדורים ליום החל מהיום ובערב הצום 6 וכן במוצאי הצום)

• הוסף לסימניות
מנסיון זה מעולה.
אנשים ששנים סבלו מחולשה איומה בצום עמדו על רגליהם והרגישו מצויין.
אכן כפי מה שהיא אמרה, מה שהגוף לא צריך הוא מוציא. רק תבדקי שאין לך רגישות למוצרי דבש כיון שזה מוצר כוורת.
כדאי לנסות ולבדוק איך זה משפיע עליך,
צריך לדעת שאין משהו שעוזר לכולם, גם אקמול לא עוזר לכולם, אחד זה מעמיד על הרגליים ואחר לא מרגיש השפעה כלל.

• הוסף לסימניות
איפה אתם גרים?
ברוב הריכוזים החרדיים יש משווקות מוצרי אלוורה.

• הוסף לסימניות
אני לוקחת את הכדורים האלה-הם מעולים...טוב לשמוע שזה טוב לצום,אני גם יקח כפול לפני הצום...
תודה על העדכון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסנת לוי;644923:
אני לוקחת את הכדורים האלה-הם מעולים...טוב לשמוע שזה טוב לצום,אני גם יקח כפול לפני הצום...
תודה על העדכון.

ההמלצה לקחת בט' בתשרי: 2 בבוקר, 2 בצהריים ו-2 בסעודה מפסקת.
אפשר גם אחד לאחר הצום להתאוששות קלה בעז"ה.

צום קל ושיהיה לכולנו גמר חתימה טובה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;644908:
איפה אתם גרים?
ברוב הריכוזים החרדיים יש משווקות מוצרי אלוורה.

בירושלים, ידוע לכם היכן מוכרים את זה?

• הוסף לסימניות
בירושלים:
גולד 02-5375785

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה