נכתב ע"י park;608583:מדהים!
האם הייתי מבין את הסיפור בלי המלל? אני לא בטוח.
נכתב ע"י moti!a;608643:איזה סיפור לא היית מבין? ועל איזה מלל אתה מדבר?
![]()
נכתב ע"י נוי;608528:זו לא תמונה, זה סיפור.
נכתב ע"י chayasl;608648:הוא כנראה התכון לזה:
![]()
![]()
נכתב ע"י אייטש די;608662:" בכל זאת אחזור ואקח את האוטו היום " - כותרת.
זה כל הסיפור.
נכתב ע"י moti!a;608665:אוקיי , אני מבין מזה שאתה יודע לעשות:"העתק הדבק"
ואפילו אתה עושה את זה מצויין,
אבל עדיין לא הבנתי לאיזה סיפור פארק מתכוון שהוא לא יודע אם היה מבין
או לא מבין אותו לפי איזה שהוא מלל
אז אולי במקום לנחש נחכה למוצא פיו ??
![]()
נכתב ע"י אייטש די;608667:עשיתי העתק הדבק מצוין? עכשיו תקרא מצוין...
נכתב ע"י אמיש;608714:אני מת על תמונות כאלה.
נכתב ע"י כוכב הצפון;608743:כבוד הצלם, היזהר: אתה עלול להיות מואשם ברצח.
למעשה? תמונה מדהימה.
הצעה:"הוא פנה לכיוון הבקתה. על מטריתו נקשו טיפות קלושות של גשם בקצב טורדני, מונוטוני. הכביש החלקלק נענה לפסיעותיו מזמין אותו להתקדם בחשש ובזהירות, שכן המכונית האדומה שחנתה משמאל הזהירה אותו כי הנושא לא פתור, והם נמצאים עדיין שם " סוף ציטוט, המשיכו כיד הדמיון עליכם.נכתב ע"י perachd7;608763:תמונה יפה,צבעים נעימים לעיין,חדות ,סליחה על הבורות מה הסיפור פה.?
..![]()
נכתב ע"י perachd7;608763:תמונה יפה,צבעים נעימים לעיין,חדות ,סליחה על הבורות מה הסיפור פה.?
..![]()
נכתב ע"י איצה מאייר;608767:מוטי,
תמונה מדהימה,
זה נראה כמו אחד שחוזר לקחת את האוטו![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים