בכל פעם שאני מדליק את המחשב נפתח לי דף להתחברות לספוטיפיי, איך מבטלים?

• הוסף לסימניות
זה נמצא אולי בתקיה של startup?

• הוסף לסימניות
תודה על התגובה אשמח להסבר
מצאתי את האפליקציה במחשב מה אני יכול לעשות?

• הוסף לסימניות
תחפשו בהתחל - startup apps
תכנסו לזה
תחפשו שם את האפליקציה
'תכבו' את ההפעלה האוטומטית בעת העלאת המחשב.
1664438117168.png

לדוגמא ככה.

• הוסף לסימניות
זה קשור?

קבצים מצורפים

• ‏‏לכידה.PNG
    ‏‏לכידה.PNG
    KB 2.5 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
לא.
אין לכם תוכנה כזו?
לא יודעת מה בדיוק השם שלה בעברית.
טוב, תנסו בדרך שונה.

תפתחו את מנהל המשימות.
תיגשו לטאב של התחל או משהו כזה (שוב, המחשב שלי באנגלית, לא יודעת איך זה נקרא בעברית)
תעמדו על התוכנה (אם מופיע שם) מקש ימני -> בטל/השהה או איך שזה נקרא שם.

• הוסף לסימניות
זה מה שמצאתי
אבל אני לא מוצא אפשרות להשהות או משהו דומה

תודה רבה על העזרה

קבצים מצורפים

• 1.PNG
    1.PNG
    KB 2.5 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
מה האפשרויות במקש ימני על זה?
צרפו צילום מסך.

• הוסף לסימניות
עכשיו מצאתי בלשונית אתחול בלחיצה על מקש ימני אפשרות של - הפוך ללא זמין

זה הפתרון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה