בכל פעם שאני פותחת את המחשב זה עולה:

• הוסף לסימניות
1597330122258.png

קשה לפתוח, המחשב לא נדלק בקלות, טכשנפח זה מה שאני רואה.
מה זה?
ושוב, האם משהו פה מכיר טכנאי אמין בירושלים עדיפות לאזרו בר אילן עזרת תורה? או שבא הביתה?

• הוסף לסימניות
זה התוכנה של ה מוחק תולעים
לנסות לבטל את ההפעלה שלו - יתכן שזה נמצא במשימות מתוזמנות
או הכי קל - פשוט למחוק את התוכנה - אם קיים אנטי וירוס מעודכן - וכשמתגלה בעיה - להתקין שוב

בהצלחה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 709324

קשה לפתוח, המחשב לא נדלק בקלות, טכשנפח זה מה שאני רואה.
מה זה?
ושוב, האם משהו פה מכיר טכנאי אמין בירושלים עדיפות לאזרו בר אילן עזרת תורה? או שבא הביתה?
אם יש לך אנטי וירוס נורמלי, אז התוכנה הזו מיותרת לחלוטין ומומלץ מאוד להסיר אותה,

• הוסף לסימניות
אם יש לך אנטי וירוס נורמלי, אז התוכנה הזו מיותרת לחלוטין ומומלץ מאוד להסיר אותה,
אני חושש שאתה טועה כי אנטי וירוס נורמלי לא מטפל בכל הוירוסים ע''ע הוירוס החרדי (קיצורי דרך)

• הוסף לסימניות
אני חושש שאתה טועה כי אנטי וירוס נורמלי לא מטפל בכל הוירוסים ע''ע הוירוס החרדי (קיצורי דרך)
eset אמנם לא מטפל אם קיים, אבל מועיל למנוע אותו מלהכנס, בכל מקרה זה לא סיבה להחזיק אנטי וירוס כזה eset טוב יותר בכל תחום, יש כלים ספציפים לדברים כגון זה כמו תיקון הכללי.

• הוסף לסימניות
eset אמנם לא מטפל אם קיים, אבל מועיל למנוע אותו מלהכנס, בכל מקרה זה לא סיבה להחזיק אנטי וירוס כזה eset טוב יותר בכל תחום, יש כלים ספציפים לדברים כגון זה כמו תיקון הכללי.
ברור שלא להחזיק בתמידות כי אין לו הגנה בזמן אמת אבל אפשר להבין למה התקינו אותו

• הוסף לסימניות
ברור שלא להחזיק בתמידות כי אין לו הגנה בזמן אמת אבל אפשר להבין למה התקינו אותו
לא חושב שיש צורך להחזיק אותו (הוא אוכל משאבים) , היום eset ודומיו מכסים כמעט את כל התחומים , (ואת הקטעים הקטנים שלא יש כלים פשוטים לסדר)

• הוסף לסימניות
הגזמת..
פשוט תיכנסי לתוכניות ותכונות בלוח הבקרה ותסירי אותו. (אין לו הגנה בזמן אמת בכל מקרה)
מה יש להגזים היא מחפשת טכנאי??
עריכה: את הפתרון כבר הביאו לפני...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה