בכמה כדאי לי לתמחר?

• הוסף לסימניות
ב"ה. כפי שכבר נוכחתם, הרמה שלי השתפרה לאין ערוך מהשנה הקודמת, עכשיו, בערב ר"ה, לקוחות בקשו ממני שוב לעשות להם צילומי סטודיו לערוך להם ולסדר במגנט.

השאלה היא כזו, לקחתי אז בשנה שעברה 40 ש"ח עבור ארבעה מגנטים (!!!) השנה אני מסודרת וקבעתי בדיוק מה אני עושה, ואני לוקחת 100 ש"ח עבור 4 מגנטים, אבל הלקוחות בורחים...

עשיתי את העליה הזו בכפוף לעליית המחירים שלי לצילומי סטודיו.

מה עושים? איך אתם מתמחרים כזה דבר?

אה, אני לא מוכנה להתאמץ על פחות מכזה סכום, אני יודעת את הרמה שלי, ולא אתלכלך בחינם...;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1074333:
ב"ה. כפי שכבר נוכחתם, הרמה שלי השתפרה לאין ערוך מהשנה הקודמת, עכשיו, בערב ר"ה, לקוחות בקשו ממני שוב לעשות להם צילומי סטודיו לערוך להם ולסדר במגנט.

השאלה היא כזו, לקחתי אז בשנה שעברה 40 ש"ח עבור ארבעה מגנטים (!!!) השנה אני מסודרת וקבעתי בדיוק מה אני עושה, ואני לוקחת 100 ש"ח עבור 4 מגנטים, אבל הלקוחות בורחים...

עשיתי את העליה הזו בכפוף לעליית המחירים שלי לצילומי סטודיו.

מה עושים? איך אתם מתמחרים כזה דבר?

אה, אני לא מוכנה להתאמץ על פחות מכזה סכום, אני יודעת את הרמה שלי, ולא אתלכלך בחינם...;)

משתלם לך לעשות מגנטים?
אם לא וגם אם לא בא לך לעשות מגנטים
תוסיפי 0 למחיר של שנה שעברה.

המחיר הוא לא רק ההדפסה, העיבוד והצילום
יש הוצאות מסביב.

ואם בא לך להמשיך לחלק מגנטים
תפתחי גמ"חנט
ותקחי 10 ש"ח למגנט

:)

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת שהשאלה "אם בא לך" נכונה כאן..
יש צלמות שעושות מגנטים, ואז כשיש צורך בצלמת - זוכרים אותן!
אני חושבת שזה סוג של שיווק. אולי שיווק לא נכון בשביל צלם ברמה X
אבל זה בהחלט נותן פתח להכרות.
שושיה, גאה בך מאד על תוספת המחיר (גם בעיני הוא מעט נמוך...)
ואל תתייאשי מאלה שבורחים - אלו האנשים שלא מעריכים את העבודה שלך, וגם בפעם הבאה שהם יצלמו - הם יחפשו את המקום הזול ביותר ולא את האיכותי.....

הצלחה גדולה!
מילכי.

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה, המגנט כולל גם את הצילום????
ז"א 25 שח לצילום+ הדפסה על מגנט?!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eg;1074492:
אני לא מבינה, המגנט כולל גם את הצילום????
ז"א 25 שח לצילום+ הדפסה על מגנט?!!

אכן...
תביני, אני לא יכולה כ"כ מהר להקפיץ מחירים.
אחרת ישלחו לי מס הכנסה...:D

• הוסף לסימניות
אל תשכחו שתמחור תלוי
במקצועיות
בניסיון
ובקהל היעד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1074603:
אל תשכחו שתמחור תלוי
במקצועיות
בניסיון
ובקהל היעד

צודקת, ולכן?
עד 120 אקח 5 ש"ח לתמונה?:rolleyes:;) (כמו שעשיתי בתחילה)

אני חושבת שאני מקצועית ויש לי המון נסיון (בכ"א 5 שנים של אימון...).

נכון שקהל היעד לא מעונין במקצועיות, אלא יותר במחיר, אבל המטרה שלי היא להרגיל אותם למציאות שונה ולאיכות שונה.

כמו שאמרה לי מקודם אחת הלקוחות "מה כ"כ יקר? החומרים זה לא הכל" אחרי שביקשה רק תמונות בלי המגנט והבהרתי לה שאני לא בדיוק מסכימה וגם אם כן מדובר על פחות 10 ש"ח.
ואז החלטתי פשוט לומר לה שהיא לא משלמת לי על ההוצאות שלי, כדי לכסות אותן, אלא משלמת על העבודה שלי...

• הוסף לסימניות
אבל את חושבת שהרמה שלך היא בשווי 400 ש"ח ל4 מגנטים כפי שאומר תמיר?

• הוסף לסימניות
את צריכה שהמינימום שתרוויחי יהיה הרבה יותר, (נגיד מינמום 10 תמונות ב X שח ומקבלים מגנט מתנה או משהו כזה...)!!!!
את לא יכולה לעבוד ככ הרבה בשביל משפחה אחת ולקבל עליה 25 שח, זה לא הגיוני!

• הוסף לסימניות
בעל עסק אסור שהמילים "אתלכלך בחינם" יופיעו בלקסיקון שלו, זה התנשאות וזה מיותר.

אני בכלל לא מבין מה הבעיה בתמחור, מה אין בארץ עוד מישהו שעושה מגנטים? תבררי מה המחיר המקובל ותני הנחה לפי המקצוענות שלך.

אני בכלל לא מתפלא שהלקוחות שלך משנה שעברה בורחים איך תשכנעי לקוח ששילם 10 לשלם 25 מבחינתו מגנט זה מגנט נקודה את יכולה לשכנע לקוח שהתשומות שלך התייקרו, הוא יקבל שינוי של 20/30% אבל כפול 2.5 אין דרך לשכנע לקוח.

תחשבי על עצמך קנית מוצר ולאחר שנה ידרשו מחיר כפי שאת דורשת, יסבירו לך שהמפעל עבר ליצור ברובוטים והאיכות השתפרה פלאים, את פשוט לא תיקני שם שוב, למה כי זה נותן ללקוח תחושה של "מצאה לה פרייר" שישלם ×2.5.

לדעתי אם המגנטים הם חלק מזערי מהיקף העבודה שלך אז רדי מזה או תני את זה כמוצר פרסומי ללקוח שעשה עבודה גדולה ומשתלמת הרבה יותר.

• הוסף לסימניות
מחיר של מגנט בחנות פוטו הוא 10 ש"ח לתמונה שהלקוח מביא. זו הבעיה כאן, אנשים רוצים מגנט ומקבלים ממך צילום סטודיו על הדרך, זה עלוב לחלוטין. מי שרוצה סתם מגנט שיצלם בעצמו. הגעה לצלמת אמורה לעלות מינימום של נניח 100 ש"ח לעצם הצילום. המגנט לא אמור להיות פה הנתון המשחק, אותו אמורים לקבל כחלק מעיסקת הצילום או בתשלום נפרד אבל שלא תהיה הרגשה שהמחיר הוא על מגנט. זה מחיר לצילום סטודיו.

• הוסף לסימניות
אני גם נתתי מחיר זול מאוד לחבילה לר"ה- כי זה הנתונים כאן ובסוף יצא לי משתלם.
אבל החבילה כללה תמונות, (וצ'ופר- גלויה אחת) ולא מגנטים וכאלה. מי שרצה מגנטים הוסיף, מי שרצה לוח שנה הוסיף, גלויות וכו'. גם דיסק בפעם הזו עלה למרות שבחבילות רגילות אני נותנת. כל תמונה נוספת- כמובן עלתה.
המעלה היא שהלקוחה משלמת על התמונות- לא על המגנטים. אם היא רוצה מצידי שתיקח את הדיסק ותעשה לה בפוטו. מי שרוצה מוזמן לעשות דרכי.
כל המבצע בעצם היה שאפשר חבילה הרבה יותר קטנה וזולה מהמינימום שלי הרגיל.
(לי זה שווה כי זה רץ- אנשים נמצאים מקסימום חצי שעה, אני בוחרת, ובאים אחד אחרי השני בסרט נע.)

• הוסף לסימניות
משהו כללי הרבה יותר - כשאת נותת מחיר זול ועובדת עם קהל שמחפש את המחיר הזול הוא לא ישאר איתך כשתעלי מחירים.אל תבני עליהם בכלל
זה מבאס - כי זה די לבנות קהל לקוחות חדש יעודי מהתחלה.
המורה שלי לצילום אמר לי את זה כשיצאתי לשוק: תעשי מחירי רצפה למשפחה וחברות קרובות עד שתרכשי ביטחון ותפרצי לשוק עם מחיר שפונה לקהל שמוכן לשלם בצורה הוגנת.
נראה לי אין ברירה אלא לבנות את עצמך מחדש מול קהל חדש

• הוסף לסימניות
טוב, הלקוחות לא מוותרים על האייכות, הם חזרו...
גם חומרי הגלם, מחירם עלה, ואני לא מוכנה לצאת בסופו של דבר בהפסדים, כמו בשנה שעברה, ולכן אין לי ברירה, אלא להכפיל ב-2.5 כדי להרוויח קצת...

נקודה חשובה-הלקוח לא יכול לקחת פחות מ-4 תמונות!

תשמעו קטע-אמרה לי היום לקוחה שזה נורא זול...

תלוי במבט.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
This user does not have permission to use the HTML BB code.
נכתב ע"י שושיה;1075024:
למה? את רוצה גם?:)
אולי ?
במחיר הזה זה נראה לה שווה;):)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1075024:
למה? את רוצה גם?:)

כן, למה לא? בכזה מחיר, בטח!!

אני צריכה (יותר נכון - רוצה) לעשות עכשיו תמונות חלאקה לבן שלי וזו הזדמנות לתמונות איכותיות לשאר הילדים (פעם ב - 3 שנים) והנתונים כאן בירושלים יקרים מאוד!!!
אז, אני לא מאלה שיבקשו הנחה, בחיים לא! אני מסמיקה כשאני רואה מישהו אחר לבקש הנחה....:mad: כי אני יודעת כמה קשה לי עד שאני מחליטה על מחיר ואז עוד מבקשים הנחה - זו הרגשה זיפתית מאוד.
לא היה לי אכפת אפילו אחת בלי אביזרים וקשקושים - את זה אני יכולה לעשות בפוטושופ - אבל אני לא מכירה אחת כזאת ואתם יודעים הרי שהיו קיצוצים אז גם אני אקצץ בהוצאות עם הרגשה קצת לא נעימה וזהו - לא נעשה!

• הוסף לסימניות
כשפונים אלי ושומעים שהעליתי את המחיר שואלים אבל איך יכול להיות לזו וזו לקחת רבע מזה???
אני עונה- נכון, בתחילת דרכי במקום לשלם לפרסום כדי שיכירו אותי, נתתי עבודה במחיר הכרות- כדי שיסתובבו אלבומים שלי וכך יכירו אותי ואת עבודותי ומי שהיה הרויח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה