כללי בכתיבה בצרפתית.

• הוסף לסימניות
אני צריכה לעשות ללקוח מודעה בצרפתית.
איך עושים את זה? אנגלית זה דומה, אבל אין את ה"תגים" של הצרפתית.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
את צריכה עזרה בניסוח עצמו?
אם זה רק עניין של הפונטים והכיתוב טכנית במחשב.

תוסיפי למחשב את שפת הצרפתית לאפשרויות המקלדת (בתחתית המסך > סרגל שפה > הגדרות > הוספת שפה)
ואז ה"תגים" יהיו פעילים.
לגבי פונטים - הרבה מן האנגלית בנויים ללעוזית כללית - ולכן התגים יהיו, ישנם שהם לאנגלית בלבד - ואז חיפוש ברשת יוכל להביא לך פונטים חינמיים -
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה, עזרת לי מאוד.

• הוסף לסימניות
חייבת להוסיף שאם תוסיפי צרפתית למקלדת, קחי בחשבון שכל מיקומי האותיות משתנים. כדאי למצוא תמונה או משהו של מקלדת צרפתית כדי לדעת היכן האותיות, או להשתמש במקלדת אנגלית ולהחליף לצרפתית רק באותיות הדורשות תגים.

• הוסף לסימניות
באינדזיין / אילוסטריטור
אני משתמשת הרבה בחלונית glyphs בשביל להוסיף תגים בצרפתית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חותם1;1077039:
באינדזיין / אילוסטריטור
אני משתמשת הרבה בחלונית glyphs בשביל להוסיף תגים בצרפתית
לא הכרתי, תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה