כללי בלאנק - אבד"ק מונקאטש

• פותח הנושא zvis
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
האם יש למישהו בלאנק של הרב משה יהודה ליב ראניבאוויטש אבדק"ק מונקאטש?

יש לי באיכות מאד לא טובה, ו

יישר כח רב!

• הוסף לסימניות
אני לא חושב שמותר להשתמש עם דברים כאלו בלי רשות.
ועם רשות, אתה הרי יכול לברר מי שעשה את זה.

• הוסף לסימניות
תודה על ההתייחסות אבל לכאורה לא הובנתי. יש לי "בלנק" [עמוד לבן חלק ובו שם הרב מימין בלשה"ק ומשמאל באנגלית] ובתוכה הסכמה שניתנה על ספר.

זה סרוק בצפיפות של 50 dpi [במקום 300 שאני רגילה], ביקשתי מהלקוח שיסרוק / יביא לי את המקורי, והשיב שזה לא מעשי כיון שקיבלו במייל מארה"ב מהמו"ל שהוא מבוגר מאד, ויהיה לו קשה להבין מה בכלל רוצים ממנו.

מכיון שכל הסריקה כ"כ גרועה - רצה זה שעומד מולי - שנקליד את ההסכמה ורק נשתמש ב"כותרת" ובחתימה. החתימה כמובן אוטנטית, וגם אם אינה כ"כ איכותית - בה נשתמש, אך לשם הרב הממש לא מעוצב - קיוויתי שאמצע פה פתרון, הגם שאוכל גם להקליד, אך אין לי את הפונט באנגלית.

סליחה על האריכות, אני מעריכה מאד את הרצון לשמור על פורום איכותי, אמין והוגן, אבל לפעמים הבקשות הם אכן תמימות ובינן לבין בקשת מוצר שיש עליו זכויות יוצרים - אין כלום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה