כללי בלאנק חו"ד

• הוסף לסימניות
הכנתי לקהילה החרדית ברכסים בלאנק
והייתי רוצה לשמוע את דעתכם

הערות והארות יתקבלו בברכה
אציין שהטישטוש שיש באותיות בצד שמאל לא קיים במקור זה משהו שהשתבש כשהקטנתי והעלתי לאתר

אגב אם מישהו יודע אם מבחינת החוק מספיק לכתוב השם והמס' עמותה בצד או שזה צריך להיות בכותרת (כששולחים מכתב רשמי)

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 461.4 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
הלוגו מוצר קצת מוגזם.
אבל זה יפה.

• הוסף לסימניות
יפה מאד. צבעים טובים.
הערות:
1. ה ר הזה בימין הלוגו - מיועד כנראה, להשלים למשהו כמו 2 לוחות הברית, אך הוא מטעה ונראה כמו האות ר. אפשר למצוא פתרון אחר בקלות. (למה לא להשתמש ב ח וב ת ולעשות משניהם לוחות הברית, זה פשוט)
2. העיטור - מאד מיושן ונדוש. אפשר למצוא משהו יותר חדיש.
3. בקשר לע"ר - מהנסיון - לא דורשים זאת דוקא בכותרת אבל תני להם לברר זאת עם הרו"ח שלהם.

• הוסף לסימניות
לכל הטועים ואני מבין אותם
אני בן
השם הוא שינוי של השם שלי שבמשך השנים נשחק ברשת
תמיד השם שרציתי היה תפוס

• הוסף לסימניות
בסה"כ יפה, אלגנטי ומכובד.

• הוסף לסימניות
הרעיון בבלאנק שיהיה מיועד לכתיבת מכתבים - - -

ובבלאנק שצרפת לא השארת מקום לפרט השולי הזה - - -

אה, סליחה,
לא הבנתי שזה מוגדל - - -
כאילו השקעת בשבילנו? אה?

• הוסף לסימניות
אהבתי את העיצוב של הבלנק, הצבעים והזרימה.
לגבי הלוגו, קצת חסר פרופורציה וכמו שמגדיר גרספר: "מאולץ"
כמו כן את המילים תחת הלוגו,"קהילת חיי תורה" מפריע לי שהן עומדות באויר מעל ההבלטה האנכית, אולי תסדר להם מקום יותר נוח.....
אבל זה בהחלט יפה.

• הוסף לסימניות
חמוד מאוד.

רק צריך לקחת בחשבון שכשכותבים מכתבים מתחילים רק מתחת ל"קהילת חיי תורה" וכדאי לבדוק שהחלל הריק מלמעלה לא נראה מוזר.

אבל בסה"כ יפה מאוד. אהבתי. גם הצבעים יפים.

• הוסף לסימניות
ממש יפה הצבעים וצורת הלוגו
ההערה 1 של קול התור מאוד נכונה זה מאוד מבלבל

• הוסף לסימניות
שיניתי קצת

מה אתם אומרים?

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 396.2 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
ה"ת" אשפר להוריד. ואת ה"יי" לקרב, חוץ אם אתה דווקא מתעקש על הלוחות, שאני לגמרי לא בטוח שזה הי' הרצון שלך מלכתחילה.
עכשיו אני חושב, שהייתי מגדיל קצת את המלבן (?) בצד, שיהי' יותר מקום בשביל הטקסט.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד .. שילוב צבעים פונטים יפה ונקי..

למרות שלא בדיוק הצלחתי להתחבר ללוגו ..
אולי הערת ונתנו יחבר אותי ...:)

• הוסף לסימניות
1.לא הבנתי בשביל מה צריך את ה -"- בלוגו
2.גם אני הייתי מרחיבה את המלבן בצד שמאל הוא נראה לי מידי צר
3.קצת לעדן את הצל באותיות של הכתובת וגם במלבן

• הוסף לסימניות
העיצוב והרעיון יפים.
באמת זה צר וגבוה יותר מידי,

ואגב... נראה לי שהטקסט בצד שמאל למטה, יותר מידי קרוב לשוליים, דבר שיכול לגרום לחיתוך בדפוס קצת לפקשש ולחתוך לך את הטקסט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה