כללי בלאנק לדפוס. שאלה.

• הוסף לסימניות
הכנתי איזשהוא בלאנק ללקוח מסוים.
עד היום כל החומרים (כולל המעטפות) נשלחו לדפוס בקובץ פידיאף.
אבל עכשיו הדפוס מבקש את זה בקובץ פריהנד 9 פתוח, כשהעבודה בוצעה בקורל.
מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה לכך שהם מתעקשים לקבל קובץ פתוח ולא פידיאף בשונה משאר העבודות? ומה בדיוק עושים במצב כזה שזה נעשה בכלל בתוכנה אחרת?

• הוסף לסימניות
דפוס מוזר. לא צריכים לשמוע בקולם. אפשר להתעקש.
אבל תעלה לכאן את הקובץ, תן לנסות.
או תשלח אלי לאימייל:<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
את כל הטקסט תהפוך לפני זה לCURVES
או תעשה חבילה מהעבודה.

• הוסף לסימניות
תייצאי מהקורל לai ואז אין בעיה לפתוח את זה בפריהנד, יכול להיות שהם רוצים בעצמם לעשות הפרדת צבעים, זה צבע אחד או פרוצס??

• הוסף לסימניות
זה פרוצס.
ואני קורלית למהדרין.
תוכל להנחות אותי איך בדיוק אני פותחת/סוגרת כדי שלא תהיה בעיה בהדפסה?

• הוסף לסימניות
שמירה או ייצוא לAI לא בדיוק עוזר תמיד. בפרט אם זה עבודה עם מעברי צבע, צל, ושאר מרעין בישין.

• הוסף לסימניות
עוברים דפוס.
בקשתם מצביעה על חוסר מומחיותם בענף.

• הוסף לסימניות
אני שולחת קובץ פידיאף.
והם רוצים קובץ פריהנד פתוח.
אולי את יודעת מה עושים?
את עובדת בדפוס, לא?

• הוסף לסימניות
נקי_כפים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה