- הוסף לסימניות
@באתי לחלום
תודה רבה
אני מחפש גם משחקים או יצירות לילד בגיל 12 עם ניסור והדבקה ואולי גם צביעה וחשמל.
יש לקנות כאלו דברים באמזון? או שידוע לכם איפה יש לקנות?
כזה סגנון?
@באתי לחלום
תודה רבה
ק.ש@באתי לחלום
תודה רבה
אשמח לעוד קישורים של נעליים בסגנון הזה
כזה סגנון?אשמח לעוד קישורים של נעליים בסגנון הזה
איכותיות ונוחות
יש סגנון מסוים?אשמח לקישור לנעלים שחורות לחורף שטוחות יפות וכן למגפונים שטוחים במראה עדין שחורות
עדיין יש את הקופון של 40% הנחה?
אשמח לקישור לנעלים שחורות לחורף שטוחות יפות וכן למגפונים שטוחים במראה עדין שחורות
לא אבל יש מבצע מטורף בלי קופוןעדיין יש את הקופון של 40% הנחה?
אני לא רואה...
מתאים למתח בארץ?
לא מתאים למתח בארץ, ובכל אופן זה 1670 ש"ח שזה 100 שקל פחות מבארץמתאים למתח בארץ?
יש מצב אתם שולחים גם קישורים לבנות כמו ג׳קטים וסריגים מחממים לחורף במבצעים של בלאק פריידי
נראה שבאמזון המבצעים לכל אורך השבוע זהים זה נקרא שבוע בלרק פריידיבבלאק פריידי המחירים אמורים לרדת?
איזה סגנון? לאלו גילאים?יש מצב אתם שולחים גם קישורים לבנות כמו ג׳קטים וסריגים מחממים לחורף במבצעים של בלאק פריידי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שושו 123, בת עם סגולה ו-1135703 //