מחפשת כונן קשיח כזה:
![]()
כונן קשיח חיצוני LaCie 5TB Rugged STFR5000800 - ₪1,206
כונן קשיח חיצוני LaCie 5TB Rugged STFR5000800סוג חיבור USB Type-Cwww.pccenter.co.il
והאם יש קופונים?
תודה רבה!
ה32 כולל מיסוי, אמזון תמיד מראים את המחיר הסופי
אם אין במוצר, אז איןהאם יש קופונים ?
עד מחר זה ב200 דולר!אני מחפשת משאבת חלב נצמדת איכותית - יש למישהו מושג אם יש מבצעים עליהם בבלאק פריידי?
לינק?
(אני לא רוצה את אלו של אלי אקספרס, כי הבנתי שאחרי כמה חודשים הוואקום הולך ונחלש, אני רוצה אחד שיחזיק לי לאורך ימים ושנים טובות...)
תודה!
קודם כל המחיר שלו 78 דולראני רוצה לקנות תיק צד טומי הילפיגר
אבל אין לי PRIME
אולי למישהו יש?
יש לי פריים, אם זה רלוונטי לאחר ההודעות האחרונות.אני רוצה לקנות תיק צד טומי הילפיגר
אבל אין לי PRIME
אולי למישהו יש?
אין קישור. והכותרת מבלבלת.המתנה המושלמת לילדה לחנוכה - ערכת הכנת צמידים לבנות - מלאכת יד כלול במשלוח חינם בקניה מעל 179.72 ש"ח
לזכור לסמן V בקוביית המימוש קופון המופיעה שם
צפה בקובץ המצורף 1838337
ק.ש
יש את זה - יש עליהם עכשיו מבצע 30% הנחה- גופיות כותנה לגברים של Hanes סופגות לחות מותג ידוע מאודמחפשת גופיה לגבר
חצי שרוול
אבל עם צווארון V
כל מה שראיתי עד עכשיו היה רק עם צווארון עגול
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שושו 123, בת עם סגולה ו-1135703 //