בלוטוס במחשב בדרייבר גרוע

• הוסף לסימניות
היה לי במחשב הקודם בלוטוס מאוד חכם, זה אומר שהתוכנה שלו נתנה מגוון רחב של אפשרויות, כמו למשל העברת אנשי קשר מהטלפון למחשב וחזרה, וכן נעילת המחשב ברגע שהוא מזהה שהתרחקתי עם הטלפון, וכן להיפך לפתוח אותו שאני מתקרב עם הפלאפון ועוד ועוד,
והיום קניתי מחשב יותר טוב ממה שהיה לי קודם, ומשום מה הבלוטוס לו מאפשר לי רק שמע ועיון בקבצים ושליחה - כלומר כאילו היה און קי, ולא יותר,
למה זה קשור?
זה שייך לדרייבר?
וא"כ זה משהו שמותאם לכל מחשב ומחשב, או שיש איזה תוכנה שמאפשרת זאת אונברסלי?
תודה מראש לעונים.

• הוסף לסימניות
יש כאן מומחים? היכן הם? תודה מראש.

• הוסף לסימניות
ייתכן שזה קשור לבלוטוס וייתכן שזה קשור לתוכנה של הפל'.
אתה לא זוכר אם התקנת תוכנה של הפל'?

• הוסף לסימניות
אני עם אותו פלאפון, ולא זכור לי שהתקנתי שום דבר מהפלאפון. זה פשוט מובנה לי על המחשב (הישן) עצמו.
תודה.

• הוסף לסימניות
אולי זו תוכנה מיוחדת? אם יש לך עדיין את המחשב הישן אולי תבדוק מה השם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1922984:
אולי זו תוכנה מיוחדת? אם יש לך עדיין את המחשב הישן אולי תבדוק מה השם?
זה התקנה מתוך חבילת דרייברים שקיבלתי עם המחשב. ניסתי להעתיק אותו למחשב החדש, וזה לא עזר, כי המחשב זיהה שכבר מותקן עליו דרייבר אחר, ואין לי אפשרות להסיר את החדש ולהתקין את הישן, כי החדש כולל באותה התקנה גם את הWIFI וגם את הבלוטוס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה