ומחוץ למכשיר??להתקין בפנים המכשיר לא
זהומחוץ למכשיר??
זה
ק''ש![]()
4.04US $ 31% OFF|Kebidu Bluetooth משדר 3.5MM שקע אודיו מתאם אלחוטי Bluetooth סטריאו אודיו משדר מתאם עבור PC טלוויזיה אוזניות|Wireless Adapter| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comcashdoclick.com
זה אפוך יכול לעזורוכרגע זה יותר זול:
ק''ש.![]()
3.49US $ 20% OFF|2 in 1 Wireless Bluetooth 5.0 Receiver Transmitter Adapter 3.5mm Jack For Car Music Audio Aux A2dp Headphone Reciever Handsfree|Wireless Adapter| - AliExpress
מתאים גם לרכב בלי בלוטוס.
קשה להבין מה כוונתה,זה אפוך יכול לעזור
אם אתה רוצה שישי לך ברמקול בלוטוס אז זה יעבוד
אבל מהנגן לא חושב
כי אתה צריך להגדיר שהנגן יחפש את הבלוטוס ואין לו את האפשרות הזה
מי טועה??אבל אם הבנתי נכון נראה לי שהיא טועה.
את.מי טועה??
אני בן
לאאני לא בטוח, אבל נראה לי שזה כן טוב לנגן בלי בלוטוס.
לאחר בדיקה חוזרת של שני המוצרים, ראיתי שהשני מביניהם, כמו שאתה אומר הוא מתחבר ללרמקול, ולא לנגן.לא
זה לא יעובד
כי אין למכשיר הקטן הזה אפשרות לחפש מכשרים
ואתה צריך לחבר מהנגן לרמקול או אוזניות
ואין דרך לעשות התאמה
א. בחיים לא הייתי אולך לפי תמונהלאחר בדיקה חוזרת של שני המוצרים, ראיתי שהשני מביניהם, כמו שאתה אומר הוא מתחבר ללרמקול, ולא לנגן.
אבל הראשון:
כן מתחבר לנגן, ולא לרמקול. והתמונה הזאת תוכיח:![]()
4.04US $ 31% OFF|Kebidu Bluetooth משדר 3.5MM שקע אודיו מתאם אלחוטי Bluetooth סטריאו אודיו משדר מתאם עבור PC טלוויזיה אוזניות|Wireless Adapter| - AliExpress
צפה בקובץ המצורף 827610
תודה רבה שהערת.
@גיחצי שפומפה היקר, אני צריך עזרה מסויימת. תוכל בבקשה לפנות אלי בהודעה אישית?א. בחיים לא הייתי אולך לפי תמונה
ב. זה עדיין לא נישמע לי
כי איך אתה מחפש את האוזנייה דרך המכשיר הזה
אין לא מסך בכלל שאת יכול להסתכל איזה מכשיר לבחור
אולי אולי זה מותאם לסוג מסוים של אוזניה של החברה הזה שזה מתחבר אוטומטי
אבל סתם ככה איך תחבר אוזניות לזה
תשלח לי מייל@גיחצי שפומפה היקר, אני צריך עזרה מסויימת. תוכל בבקשה לפנות אלי בהודעה אישית?
וסליחה מפותח האשכול על הסטיה מהנושא שלשמו נתכנסנו....
תודה.![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים