בלוטות לימפה נפוחות בכל הגוף+חום עולה ויורד כשבועיים.

• הוסף לסימניות
גם אני מחכה לשמוע בשורות טובות בקרוב

• הוסף לסימניות
תודה לכולם, מחמם את הלב.
בינתיים מחכים לבדיקות דם חוזרות לגילוי EBV (כי הראשון יצא גבולי), ומחר אמורים לעשות אי"ה בדיקת מוח עצם, כדי לשלול ח"ו מחלות אחרות, מתפללים ומקווים לטוב (בינתיים אני עדיין לא מרגיש בנוח לכתוב את השם לתפילה, בתקווה שלא אצטרך לכך).

• הוסף לסימניות
בדיקת מח עצם נחשבת בטעות לבדיקה מכאיבה במיוחד.
אני עברתי הרבה בדיקות כאלה (כי היה לי סרטן)
אני ממליץ לבוא בטוב וברגוע,
והכאב הוא של חמש שניות בערך, בזמן שהמזרק מתמלא,
זה כואב כמו צביטה הגונה לכמה שניות ודי,
רוב הסבל הוא מהפחד מהכאב ולא מהכאב עצמו.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם, מחמם את הלב.
בינתיים מחכים לבדיקות דם חוזרות לגילוי EBV (כי הראשון יצא גבולי), ומחר אמורים לעשות אי"ה בדיקת מוח עצם, כדי לשלול ח"ו מחלות אחרות, מתפללים ומקווים לטוב (בינתיים אני עדיין לא מרגיש בנוח לכתוב את השם לתפילה, בתקווה שלא אצטרך לכך).
מחזיקים לכם אצבעות!!
בשורות טובות!

• הוסף לסימניות
אם זה לילד אז עושים את זה בהרדמה מלאה
כך על כל פנים זה בשיבא במחלקת המטו-אונקו ילדים

• הוסף לסימניות
תודה שאתה משתף.(y)
הפחד שלנו הוא לא מהכאב, כי עושים לה את זה בהרדמה מלאה, הפחד שלנו הוא מהתוצאות, ומהמתח של השבועיים עד שהם יגיעו.

• הוסף לסימניות
מתפללת!!!
תבשרו בשורות טובות אמן!

• הוסף לסימניות
אני מעדכן את כל הדואגים, כנראה שנגזר עלינו להתמודד, ולהתקרב אל הקב"ה ביתר שאת.
בתנו היקרה שתחי' התגלתה כחולה בלוקמיה, אנו מלאי תקוות ותפילות, שהיא תצא מזה בע"ה חזקה ומחוזקת.
ושאנחנו נתמודד עם זה בדרך ובצורה הנכונה.

• הוסף לסימניות
בתנו היקרה שתחי' התגלתה כחולה בלוקמיה, אנו מלאי תקוות ותפילות, שהיא תצא מזה בע"ה חזקה ומחוזקת.
רואים מדבריכם שאתם אנשים גדולים וחזקים
כולנו איתכם.
נתפלל ונכוון עליה לרפואה שלמה במהרה
אם מתאים לכם תוכלו לרשום גם את שמה לתפילה
הרבה כח וס"ד! רפואה שלמה ובשורות טובות!

• הוסף לסימניות
@תוהה ומשתומם היינו שם לא מזמן... ואפשר להגיד שעדיין
מאחלת לכם שתעברו את זה בקלות ובשמחה (כן, זה אפשרי), ובעזרת ה' תראו הרבה נקודות אור, וקרבת ה' אשר תלווה אתכם כל הזמן
רפואה שלימה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כואב לשמוע.
מאחלת לכם להרגיש את קרבת ה' חזק, בטוב, ובדרך הכי קלה!
רפואה שלמה!

• הוסף לסימניות
שהשם ישלח לה רפואה שלימה בקרוב!!!
בכל רנב איברים ושסה גידים
אמן

• הוסף לסימניות
שהקב"ה ישלח לה רפואה שלימה וייתן לכם כוחות לעבור את התקופה ולצאת ממנה בריאים , וחזקים וקרובים אליו מתוך הודיה ושמחה, בעז"ה,
ליבנו עמכם בתפילה ותקווה,

• הוסף לסימניות
יותר מאשמח מאוד שנדבר באישי ,[אם רלוונטי אכתוב את המייל]
לצערי אנו למודי ניסיון בנושא ,ולשמחתי גם למודי כח בו .
בשורות טובות , תשמרו על אופטימיות :]

• הוסף לסימניות
לפני נסיעה לבי"ח לעוד יום ארוך של טיפולים, אני חייב לומר, שמרגש אותי לפתוח את המחשב ולראות את כמות ההודעות והתמיכה שאנחנו מקבלים מעם ישראל, 'עם ישראל בתפארתו', חלק גדול מהדמעות שהורדתי בימים האחרונים, אלו דמעות של התרגשות, מהתמיכה, הסיוע, החום, והאהבה, שמעריפים עלי, על אשתי, ועל הילדה, מאז היוודע לנו הבשורה המאתגרת. כמה ארגונים, כמה מתנדבים, מכל הסוגים והמגזרים, שעם כל הנשמה באים לעשות טוב, לתת יד ולתמוך ברגעים הקשים.
נדמה לי שכל אחד צריך לעשות פעם בשנה סיור במחלקות האלו, ולהסתובב, לראות, ולהפנים, כמה טוב יש בבני האדם בבסיס, כמה משותף יש בין כולנו, וכמה אפשר לטפח ולחזק את את הטוב שיש בכל אחד מאתנו. תודה לכולם, ושתהיה רפואה שלימה במהרה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה