מה השם לתפילה?אני מתפללת עליה כל יום בשמונה עשרה. וגם עליכם שהקב"ה יתן לכם כח.
פותח האשכול בחר שלא לשתף בשם של בתו מעל הבמה הציבורית הזאת וזה מובן. ולכן אני מתפללת עליה מבלי לדעת את השם כי הרי הקב"ה יודע בדיוק מי היא ואיך קוראים לה ולאמא שלה...מה השם לתפילה?
זה סיבה לדאגה בכל גיל?בלוטת לימפה נפוחה באופן קבוע היא סיבה לדאגה? (בבית השחי)
זו סיבה לבדיקה בכל גיל.זה סיבה לדאגה בכל גיל?
ידוע לי על בחור שבבין הזמנים ראה איזה בליטה באיזור הצואר ומשעמום של בין הזמנים הלך לבדוק ולתדהמתו הרופא בדק אותו בדיקה כללית בגוף והפנה אותו מידיית לבית חולים שם גילו שהוא חלה ל"ע אך ב"ה בשלב מוקדם לדבריו באמצע הזמן לא היה מתייחס לזה בכללזו סיבה לבדיקה בכל גיל.
בגילאים צעירים וללא היסטוריה משפחתית, אין הרבה סיכויים שמדובר בממצא מדאיג, אבל לבדוק צריך.
בדיוק לכן צריך לבדוק. זה עדיין לא אומר שכל המקרים האחרים יסתיימו באותה צורה.ידוע לי על בחור שבבין הזמנים ראה איזה בליטה באיזור הצואר ומשעמום של בין הזמנים הלך לבדוק ולתדהמתו הרופא בדק אותו בדיקה כללית בגוף והפנה אותו מידיית לבית חולים שם גילו שהוא חלה ל"ע אך ב"ה בשלב מוקדם לדבריו באמצע הזמן לא היה מתייחס לזה בכלל
אני מכיר בחור שהיה לו נפיחות בלוטות הלימפה וחולשה, והרופא שלח אותו הביתה בלי בדיקות דם!!ידוע לי על בחור שבבין הזמנים ראה איזה בליטה באיזור הצואר ומשעמום של בין הזמנים הלך לבדוק ולתדהמתו הרופא בדק אותו בדיקה כללית בגוף והפנה אותו מידיית לבית חולים שם גילו שהוא חלה ל"ע אך ב"ה בשלב מוקדם לדבריו באמצע הזמן לא היה מתייחס לזה בכלל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים