בלוטות'

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• לכידה1.PNG
    לכידה1.PNG
    KB 26.2 · צפיות: 18
  • לכידה2.PNG
    לכידה2.PNG
    KB 25.1 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י המעצב הישן;2399181:
יש לי מחשב נייד ויש עליו מדבקה של בלוטוס ואף פעם לא הצלחתי להשתמש איתה זה מה שעלה לי תמידצפה בקובץ המצורף 334275

היום התקנתי דרייבר חדש וזה מה שהוא כותב ליצפה בקובץ המצורף 334274

האם מדובר במחשב נייד? אם כן אז ע"פ רוב בצד שמואל למטה יש כפתור nf או משהו כזה צריך ללחוץ אותו ביחד עם אחד המקשי ה F לפעמים עם ציור של קליטה\ שידור דרך זה ניתן לפתוח!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש מיוחד;2399383:
האם מדובר במחשב נייד? אם כן אז ע"פ רוב בצד שמואל למטה יש כפתור nf או משהו כזה צריך ללחוץ אותו ביחד עם אחד המקשי ה F לפעמים עם ציור של קליטה\ שידור דרך זה ניתן לפתוח!

יש לי כזה מתג ויש שם סימן של משהו שמזכיר את האות W וניסית ללחוץ על כל מקשי הF ולא הלך לי :(

• הוסף לסימניות
יכול להיות שאין לך את ההתקנה המקורית של היצרן , ומה שיש לך זה דרייבר גנרי מאוד של MS.

או שתנסה להשיג את הדרייבר של המתאם שיש לך (בדכ אפשר להוריד מהאתר של היצרן) או שתשדרג באותה הזדמנות ל 10 ואז כבר ממילא הכל יסתדר (הדרייבר המובנה שלו מספק ל99 אחוז מהמקרים)

• הוסף לסימניות
לפעמים מספיק לעשות עדכון דרייברים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המעצב הישן;2399834:
יש לי כזה מתג ויש שם סימן של משהו שמזכיר את האות W וניסית ללחוץ על כל מקשי הF ולא הלך לי :(

האם יש לך תוכנת חסימה נתיב \אוטנט?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ומה שאמרתי- עידכון דרייברים?

• הוסף לסימניות
תחפש כאן בפורום...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה