בלום ג'רמני

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע המלצות או דיס על בלום ג'רמני (נכתב ע"ז באשכול אחר בצורה לא ממוקדת..)
הבנתי שיש נגר ערבי מאוד מוכר בב"ב שנותן את הבלום ג'רמני ואנשים מרוצים ממנו, ומצד שני יש כאלה שטוענים שזה סיני וממש לא מספק.
אשמח ממש לשמוע מידע אמין על זה, זה דחוף לי במיידי...
תודה

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע המלצות או דיס על בלום ג'רמני (נכתב ע"ז באשכול אחר בצורה לא ממוקדת..)
הבנתי שיש נגר ערבי מאוד מוכר בב"ב שנותן את הבלום ג'רמני ואנשים מרוצים ממנו, ומצד שני יש כאלה שטוענים שזה סיני וממש לא מספק.
אשמח ממש לשמוע מידע אמין על זה, זה דחוף לי במיידי...
תודה
@חרש עץ יש לך אולי מידע?

• הוסף לסימניות
זבל סיני ברמה הכי נמוכה

• הוסף לסימניות
גראס של דומיסיל עדיף? כי הבנתי שזה גם סיני?
דומיסיל כבר שנים לא מייבאים גראס.
גראס חברה אוסטרית יחסית טובה.
דומיסיל משווקים פירזול סיני אחר, רמה סבירה אבל לא משתווה לאירופאים הטובים.

• תודה
Reactions: ../
  • הוסף לסימניות
דומיסיל כבר שנים לא מייבאים גראס.
גראס חברה אוסטרית יחסית טובה.
דומיסיל משווקים פירזול סיני אחר, רמה סבירה אבל לא משתווה לאירופאים הטובים.
מבדיקה שערכתי עכשיו ראיתי שלכל דבר גם לגראס וגם לדומיסיל יש חיקויים סיניים איך אני יכול לדעת מה הסיני של דומיסיל המקורי?

• הוסף לסימניות
מבדיקה שערכתי עכשיו ראיתי שלכל דבר גם לגראס וגם לדומיסיל יש חיקויים סיניים איך אני יכול לדעת מה הסיני של דומיסיל המקורי?
אם אתם מתעסקים עם ערבי נוכל במחילה אין לי דרך לעזור לכם, מה שאני אגיד הוא יכול עדיין לרמות אתכם בפרטים אחרים שלא תדעו לזהות.
צריך ללכת ליצרן אמין שאפשר לסמוך עליו, עד כאן ההמלצה שלי...
אתם רוצים לחסוך? קחו בחשבון שיש לזה סיכונים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה