מקרר בלומברג הפוך או--- (מקרר מומלץ)

• הוסף לסימניות
מחפשת המלצה על מקרר. ל-2 אחים שלי יש בלומברג הפוך ומאד מרוצים (אחד שנה אחד 6 שנים)
מחפשת הפוך צבע נירוסטה בקיבולת גדולה עם משמרת השבת או משהו דומה (לא צומת)
מאמינה שאין הרבה מבחר בתחום השבת + הפוך + מוכר ומומלץ
אשמח להמלצות

• הוסף לסימניות
יש לי של הייסנס
מעולה

• הוסף לסימניות
להורים של בעלי יש בלומברג הפוך והם מאד מרוצים
אבל אני אף פעם לא הייתי קונה אותו כי פעמיים הייתי שם בשבת והתוכנית שבת לא עבדה (באמצע שבת פתחו את המקרר והאור נדלק) מבחינתי זה מקרר שלא הייתי סומכת עליו בשבת
גם בשבתות שהתוכנית שבת עובדת, המקרר לא מקרר מספיק את האוכל.
בקיצור, בעיני זה מקרר יפה וגדול אבל לא רלוונטי למי שצריך אותו לשבתות וחגים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לי יש של בלומברג הפוך
מרוצה ממש
זכור לי שראיתי שיש לסימנס ג"כ הפוך והקיבולת גדולה יותר...

• הוסף לסימניות
אני גם עומדת לפני קנית מקרר והתלבטתי על הבלומברג.
מה עוד מומלץ?

• הוסף לסימניות
בבקשה רשימה ל'הפוך':
* יתרונות;
כובד איחסון תחתון.
פחות קרח
אין סכנת נפילה על הראש.

* חסרונות;
הגלידות קרובות לילדים.
נזילות מים לרצפה

• הוסף לסימניות
בבקשה רשימה ל'הפוך':
* יתרונות;
כובד איחסון תחתון.
פחות קרח
אין סכנת נפילה על הראש.

* חסרונות;
הגלידות קרובות לילדים.
נזילות מים לרצפה
את החשבון הזה כבר עברתי. לילדים שלי כבר גם הגבוה נגיש. אצלנו לא אוהבים אוכל מוקפא כך שהמקפיא לא ממש מלא גלידות.. ולעומת זאת המקרר השימושי לא נח בגלל צורת המדפים וכל מיני. הוא בעיקר משמש למים קרים (עד בא המיניבר בעיתו ובזמנו) וסירים מהיום למחר. אני צריכה שטח נח לאכסון גדול. הנוכחי ברוב יחגוג 16 וזה הזמן להפרד.. (אחרי כל הכספים שהשקענו בו)
התקציב עד 5000 אחרת הייתי הולכת לכיוון 3-4 דלתות (בגלל שפחות יחסום אם המעבר)

• הוסף לסימניות
@~נעמי~ אם התקציב כ"כ גבוה-חבל ללכת על בלומברג.
אפשר לקנות שארפ,ענק, 4 דלתות ב4700-חדש, יבואן מקביל (או 5100 ליבואן רשמי.)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הי לי יש מקרר מעולה של הייר 4 דלתות זכוכית הפוך עלה 5500 כולל הובלה(הולבה 200 שח)
נהנית ממנו מאוד
ההתקן שבת שלו נח מאוד (לא אוטומטי) ויש בו רמות קירור(ומקרר את האוכל מעולה)

• הוסף לסימניות
וזה עם משמרת השבת? נירוסטה? (לא זכוכית)
וכמובן התקציב כמה שפחות...חח
נירוסטה, ברור. זכוכית עולה עוד 2000.
לא כולל משמרת השבת. אפשר להתקין בנפרד. (לא יודעת כמה עולה משמרת השבת. הלפרין עולה 700 ש"ח).

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו ממש עכשיו מקרר,
ועשינו ברור אצל כמה טכנאים קודם.
כולם אמרו שהכי מומלץ זה שארפ - לא משנה איזה דגם
ואם לא שארפ אז בלומברג אבל רק הדגם ההפוך

• הוסף לסימניות
מנסיון מר.
בלומברג -שירות מזעזע...
הגיע מקרר תקול ואחרי מלחמות עולם ואיומים הם שלחו טכנאי לתקן + גיפט קארד בגולף.
תכלס עדיין היו בעיות, חצי שנה רדפנו אחריהם, כשאנחנו סובלים ממקרר שלא מקרר, אוכל שמתקלקל כל הזמן, שלחו טכנאים - פשוט שקרנים (עד כדי כך שהיינו צריכים להסריט את הביקור של הטכנאי כדי שיאמינו לנו... כי לנו הוא אמר משהו אחד ודיווח לחברה משהו אחר)
בסוף אחרי חצי שנה, עלו על הבעיה והיא תוקנה. (שוב לאחר איומים חוזרים ונשנים כולל בעלת החנות שהודיעה להם שהיא תפסיק לעבוד איתם).
בקשנו פיצוי (קנינו מקרר חדש, וחצי שנה סבלנו ממנו, כן?) לא שמענו מהם מילה. ונגמר לנו הכח לדרוש את הפיצוי, העיקר שעכשיו עובד. וזהו.

אגב, אחד מהטכנאים שהם שלחו אמר לנו שהוא עובד עם כמה חברות וזה ידוע שבלומברג לא ממולצת בכלל במקררים.

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו ממש עכשיו מקרר,
ועשינו ברור אצל כמה טכנאים קודם.
כולם אמרו שהכי מומלץ זה שארפ - לא משנה איזה דגם
ואם לא שארפ אז בלומברג אבל רק הדגם ההפוך
החלקים של שארפ ממש לא איכותיים.
אצלינו אחרי 3-4 שנים החלקים התחילו להשבר בזה אחר זה.
גם חלקים חדשים שקנינו נשברים.
מדפים בדלת, מדף זכוכית, מגירת ירקות..
מבחינת המנוע עצמו - אפס תקלות, אבל חלקים :confused::confused:

• הוסף לסימניות
להורים של בעלי יש בלומברג הפוך והם מאד מרוצים
אבל אני אף פעם לא הייתי קונה אותו כי פעמיים הייתי שם בשבת והתוכנית שבת לא עבדה (באמצע שבת פתחו את המקרר והאור נדלק) מבחינתי זה מקרר שלא הייתי סומכת עליו בשבת
גם בשבתות שהתוכנית שבת עובדת, המקרר לא מקרר מספיק את האוכל.
בקיצור, בעיני זה מקרר יפה וגדול אבל לא רלוונטי למי שצריך אותו לשבתות וחגים.
לגבי התאורה של המקרר הזה בשבת
יש תאורת לדים בצבע לבן שזה תמיד מכובה
וחוץ מזה יש אור כחול במגירה של הירקות שלפעמים נדלק בשבת (בלי קשר לפתיחת הדלת) ואין אם זה שום בעיה של חילול שבת הנושא הזה נבדק הלכתית לעומק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת