בלונים בטעות..

• פותח הנושא ari
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
זאת תמונה שצולמה ע"י צלם מקצועי וכך הגיעו אלי.
אך שמתי לב שבמספר תמונות יש את ה'בלונים' הללו כנאה מחוסר ניקוי העדשה..
יש דרך להוריד את הבלונים הללו בצורה נעימה או שאני חייבת לעבוד עם החותמת.. כמו נמלה..
יש לציין שבתמונה זו קל לסדר את העניין אך בחלק מהתמונות זה ממש יושב על פני הבנ"א

חלק מתמונות אלו צריכות להיות מודפסות באלבום וחלק להגדלה לקיר אז צריך שיראה בסופו של דבר מאוד טוב..

קבצים מצורפים

• DSC_0772ss.jpg
    KB 142 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
זה לא בלונים, זה פלייר וזה לא קשור לנקיון העדשה.
זה קשור לזוית המצלמה ביחס לשמש, ויש כאלו שדווקא אוהבים את זה.

• הוסף לסימניות
תנסי עם מברשת הריפוי הנקודתי

• הוסף לסימניות
אני לא רואה את כל התמונה
אבל אל תורידי את הפלייר בלי לשאול את הצלם אם הוא אכן התכוון להכניס אותו לפריים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1289315:
אני לא רואה את כל התמונה
אבל אל תורידי את הפלייר בלי לשאול את הצלם אם הוא אכן התכוון להכניס אותו לפריים

הלקוח לא רוצה את זה

• הוסף לסימניות
במקרה הזה והרקע הזה אני לא רואה בעיה לסדר עם חותמת ופלסטר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1289348:
במקרה הזה והרקע הזה אני לא רואה בעיה לסדר עם חותמת ופלסטר

לא, באמת ברקע הזה אין בעיה אך יש תמונות שזה גם על הפנים והעיניים (לכן אני חושבת שזה נעשה בטעות) וזו באמת עבודת נמלים.
לכן רציתי לדעת אם יש דרך קיצור, פעולה בפוטושופ או משהו כזה.. כי יש לי בערך 6 תמונות כאלו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ari;1289358:
לא, באמת ברקע הזה אין בעיה אך יש תמונות שזה גם על הפנים והעיניים (לכן אני חושבת שזה נעשה בטעות) וזו באמת עבודת נמלים.
לכן רציתי לדעת אם יש דרך קיצור, פעולה בפוטושופ או משהו כזה.. כי יש לי בערך 6 תמונות כאלו

אתגרת אותי לנסות לסדר איזה תמונה מאוד ישנה שלי אבל מאוד חמודה שבה זה קרה לי
עשיתי מסכה של לבלס על הפלייר והקהתי אותו עד לרמת הבהירות של הרקע, אחרי זה במסכה של קולור באלאנס סידרתי צבעים דומים לרקע ולבסוף קצת טשטוש גבולות עם חותמת ופלסטר, נאמר שזה לא יצא מעולה כי לא היה לי זמן אבל גם ככה בתמונה הכללית זה ממש בקושי ניכר

קבצים מצורפים

• עיבוד דוגמא.png
    KB 249.9 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
אז אני עבדתי עם
Hue/Saturation
Brightness/Contrast
Vibrance
וגימורים עם חותמת וריפוי

ובשיער זה לא מושלם.. מזל שבסך הכללי של התמונה זה נראה ראוי..

אבל זה לוקח המון זמן..
יש למישהו עוד רעיונות??

קבצים מצורפים

• DSC_0772ss.jpg
    KB 418 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
מתקנים זכוכית שבורה אחרי שהכניסו את המים לתוכה?

אם מדובר ב"צלם מקצועי", אז הוא יודע מה שהוא עושה...
אם הלקוח לא רוצה את המקצועיות הזו (וזה זכותו), עדיף לראות אם אפשר לצלם שוב...

בכל מקרה, אם מנסים כלי החותמת, אז לשנות שיטת שילוב מתאימה, שבה התיקון יהיה על מה ששונה.
כלי הריפוי (פלסטר) יכול גם לעזור, אבל תתכוננו לשגיאות במקומות השיער.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה