בלוני הליום בבני ברק

• הוסף לסימניות
חד פעמית בהשומר בבנין גרנד הול

• הוסף לסימניות
זה דווקא די קרוב. בכל אופן תזהרי לא לשים בשקית נילון איכשהו עם החשמל הסטטי הם מתפוצצים.

מזל טוב!

• הוסף לסימניות
את יורדת בתחנה ראשונה בהשומר,
הולכת טיפה לחד פעמית
משם יש לךמעבר לרחוב בן יעקוב וממנו קיצור דרך לארמונות חן
זה לא יותר מ5-10 דק' הליכה
אם את רוצה אצייר לך במפה את הדרך

• הוסף לסימניות
כיכר שלם זו כיכר בכניסה לשכונת ויז'ניץ, מכיוון רח' עזרא
הכתובת של נקודת עור - אמרי ברוך 1

• הוסף לסימניות
יש את הוד והדר
שלמה המלך 19
2 דקות מהאולם- בהמשך הרחוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ינאי;1110348:
יש את הוד והדר
שלמה המלך 19
2 דקות מהאולם- בהמשך הרחוב
יש למישהו את מס' הטלפון שלהם?
אני רוצה לברר מחירים והאם הם עושים את זה במקום, שעות פתיחה וכד'
תודה ענקית ענקית לכולכם!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אנונימית;1110391:
יש למישהו את מס' הטלפון שלהם?
אני רוצה לברר מחירים והאם הם עושים את זה במקום, שעות פתיחה וכד'
תודה ענקית ענקית לכולכם!!!!!

אני לא ראיתי שיש לו גז למילוי, אלא רק בלונים. חשוב לברר במדוייק.

• הוסף לסימניות
אתמול לא הייתי ליד המחשב לכן רק עכשיו אני רואה את האשכול, אם זה עדיין רלוונטי אז יש בעזרא 4 חנות בשם כוכבים שהם שמו שלט בחוץ:"בלוני הליום הכי זול בב"ב" כך שזה גם קרוב לאזור שאת צריכה וגם, אם להאמין להם :), במחיר זול...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אך;1110597:
אתמול לא הייתי ליד המחשב לכן רק עכשיו אני רואה את האשכול, אם זה עדיין רלוונטי אז יש בעזרא 4 חנות בשם כוכבים שהם שמו שלט בחוץ:"בלוני הליום הכי זול בב"ב" כך שזה גם קרוב לאזור שאת צריכה וגם, אם להאמין להם :), במחיר זול...

הם סגרו!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;1110668:

את בטוחה? עכשיו חזרתי משם והכרזה נמצאת, כתוב 3 ש"ח לבלון.(הכרזה היא משהו פרוביזורי כך שלא נראה לי שזה מחזיק מעמד הרבה זמן מה שאומר שתלו אותה לא מזמן ), עברתי שם כשהחנויות עדיין היו סגורות (ב"ב, אמרנו?! :rolleyes:) כך שלא יכולתי לראות אם החנות פתוחה בד"כ.

• הוסף לסימניות
בצורה וצבע (Rח' הרב לנדא)
בחוט השני, חנות למתנות, בר"ע, מול זכריה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה לכולם!
אך, מילה בסלע - אם יהיה לכם מידע חדש ואמין בשבילי - אשמח
ועזרא 4 זה קרוב להשומר או לויז'ניץ?

• הוסף לסימניות
מי מתחתן? אהה נזכרתי.....
תמסרי מזל טוב!

• הוסף לסימניות
הוד והדר-036762793
פתוחים עד תשע וחצי עושים במקום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה