בלוני הליום בבני ברק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אנונימית;1110750:
תודה רבה רבה לכולם!
אך, מילה בסלע - אם יהיה לכם מידע חדש ואמין בשבילי - אשמח
ועזרא 4 זה קרוב להשומר או לויז'ניץ?

אני בטוחה. הם סגרו ונפתחה שם חנות ספרים"הודיה", לידו מימין יש כמו מן טמבור יוקרתי, ו"ביסלע" מצד שמאל.

• הוסף לסימניות
טעות. הודיה זה חצי מהחנות שהיה פעם ביסלה, לפני זה החצי הראשון של החנות שכרגע ריק, ובין הודיה לביסלה יש את כוכבים, זה בטוח פתוח, כרגע הבת שלי קנתה שם כלי כתיבה...
ד.א.
חנות הטמבור אכן נסגרה, לא כוכבים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אך;1111260:
טעות. הודיה זה חצי מהחנות שהיה פעם ביסלה, לפני זה החצי הראשון של החנות שכרגע ריק, ובין הודיה לביסלה יש את כוכבים, זה בטוח פתוח, כרגע הבת שלי קנתה שם כלי כתיבה...
ד.א.
חנות הטמבור אכן נסגרה, לא כוכבים.

אוקיי, מה שתגידו...

• הוסף לסימניות
יש חנות בעזרא פינת נחמיה, נדמה לי שמוכרים שם כל מיני מתנות, ואמרו לי שהם עושים בלוני הליום.
מכירים? מה שם החנות?
טלפון?
אשמח לכל מידע בנושא
פשוט זה הכי נח לי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה