בליטה בכניסה לבית

• הוסף לסימניות
יש לנו בכניסה לבית מצד ימין חדרון באורך 260 רוחה 260. בגב של החדר נימצא המטבח כדי להגדילו הוצאנו בליטה של 50 סמ עבור המקרר. כבר בנו הקירות. היום ראינו הבליטה ולדעתנו היא מכערת. חשבנו להגדיל את רוחב הקיר של החדר ב30 סמ לכיוון דלת הכניסה ואת הבלעטה להקטין ב20 כך שהקיר ימימין לדלת הכניסה יהיה ישר וללא הבלעטה דל המקרר. מה דעתכם?)מבחינת אורך המטבח זה לא קריטי. יהיה 3 מטר.. ההרפתקאה תעלה לי כנראה חא מעט)למישהו יש מושג כמה בערך?( טך ניראה לי שדווה. אעלה יותר מאוחר תוכנית הדירהן

קבצים מצורפים

• IMG-20160808-WA0019.jpg
    IMG-20160808-WA0019.jpg
    KB 108.8 · צפיות: 16
  • IMG-20160808-WA0017.jpg
    IMG-20160808-WA0017.jpg
    KB 62.5 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
רצ"ב תוכנית הדירה-אשמח לדעתכם

תודה רבה

קבצים מצורפים

• אוגוסט2016.pdf
    KB 50 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
הייתי ממשיכה את הקיר עוד קצת ע"מ לקבל הסתרה מדלת הכניסה מה שיצא מראה חלק מול החניסה ויתווסף לכם BI

• הוסף לסימניות
נראה לי שבהמשך ועם ריהוט הסלון- הבליטה תהווה מעין סגירה בין אזור הכניסה לסלון- מטבח.
להשלמת תחושה זו- ניתן להוסיף הנמכת גבס לאזור הכניסה שתתחום אותו בצורה מיטבית

• הוסף לסימניות
כלומר לאחד את הקיר של החדר והקיר של המקרר כך שיהיו קיר ישר. נכון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כאין;2192693:
כלומר לא לשנות כלום?

כרגע לא לשנות בקירות, אלא לדאוג בשלב מאוחר יותר שרחבת הכניסה תוגדר, אם זה ע"י תקרת גבס, רהיט מסוים וכדו'

• הוסף לסימניות
הנישה הזאת היא מקום מעולה לארון בכניסה לבית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה