שיתוף בלילה בלילה...

• הוסף לסימניות
חחח
הזדהות עמוקה:)
את ציירת על ואומנית מסרים!

• הוסף לסימניות
חחח גדול!! ממש אהבתי! הרעיון ממש טוב והביצוע עוד יותר טוב!
רק שמתי לב למשהו קטן שקצת הפריע לי - המיטה של הילדים בדרך כלל יותר קטנה מהמיטה של ההורים

• הוסף לסימניות
מטורףףףף
והביצוע מושלם ממש,
המנימליזם, הרקע, הכל מדהים..

• הוסף לסימניות
חחח גדול!! ממש אהבתי! הרעיון ממש טוב והביצוע עוד יותר טוב!
רק שמתי לב למשהו קטן שקצת הפריע לי - המיטה של הילדים בדרך כלל יותר קטנה מהמיטה של ההורים
בעיקרון את צודקת מבחינת המציאות,
אבל לפעמים בציור ובמיוחד מהסוג הזה אני משנה קצת לפה ולשם לטובת הקומפוזיציה
המיטה של האמא בכלל בפרופורציה של מיטת נוער קמצנית להחריד,
אבל אם הייתי מפרגנת לה רוחב 90 לא היו נכנסות לנו פה כל כך הרבה מיטות....
כנל המיטת נוער בגודל זהה כדי להדגיש את ההקבלה וכדי לא ליצור חוסר סימטריה מציק בעין..
אני הרבה פעמים מרשה לעצמי לזוז לחלוטין מהמציאות- משנים או מוחקים פרטים או מחלפים צבעים ופרופורציות וכו בשביל להשיג מסר בולט וברור יותר.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גאוני ואומני!
כמה צחקתי, פשוט מושלם!
והצבעים יפיפיים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה