בלילה יש ירח

מתלבט על שם הכותרת לספר.. עזרו לי... אשמח ליחס! הבנתי שצריך משהו מושך מה נשמע לכם.

• בדרכם של חסידים

הצבעות: 15 44.1%
  • בדרכיהם

הצבעות: 6 17.6%
  • בעקבותיהם

הצבעות: 4 11.8%
  • אחר בתגובה

הצבעות: 9 26.5%

• סה"כ מצביעים
    34
  • הוסף לסימניות
תודה על השליפות,
נציע למו"ל
רון מה אתה חושב על זה?

• הוסף לסימניות
גם אני חושב כך אבל משום מה המו"ל אומר לי שהשם הזה לא מושך ילדים...
אין לי מושג למה...
הוא צודק ילדים מחפשים אקשן.
לכן הייתי בוחר במה ש @ליפסקר כתב "תעלומת החסיד הנסתר"
או משהו אחר שמתמקד על סיפור ספציפי, ויכול להצית את הדמיון של הילדים
כמו "חצות לילה על שפת הבאר"

• הוסף לסימניות
הוא צודק ילדים מחפשים אקשן.
לכן הייתי בוחר במה ש @ליפסקר כתב "תעלומת החסיד הנסתר"
או משהו אחר שמתמקד על סיפור ספציפי, ויכול להצית את הדמיון של הילדים
כמו "חצות לילה על שפת הבאר"

השאלה איזה תעלומה ואיזה נסתר:mad:??

• הוסף לסימניות
תודה על השליפות,
נציע למו"ל
רון מה אתה חושב על זה?
מה אני חושב על מה.
אבל אני אגיד לך, כרגע אני נורא רעב, אז כל מה שאני יכול לחשוב עליו עכשיו זה "תעלומת הרוגאלעך המיסתורית",
או - "מי לקח לי את הרוגאלעך שהיו כאן במשרד?!" ..דברים כאלה.

• הוסף לסימניות
מה אני חושב על מה.
אבל אני אגיד לך, כרגע אני נורא רעב, אז כל מה שאני יכול לחשוב עליו עכשיו זה "תעלומת הרוגאלעך המיסתורית",
או - "מי לקח לי את הרוגאלעך שהיו כאן במשרד?!" ..דברים כאלה.
הכל בסדר צדיק
ללא שם-2.jpg

• הוסף לסימניות
יש לך מזל שראיתי את זה רק אחרי שכבר אכלתי.

• הוסף לסימניות
אפשר לחשוב בכיוון של "עלילה בעיירה\מסתורין בעיירה" וכו'במקום להתמקד בחסידים. לא?

• הוסף לסימניות
אני אוהב את הכותרת הזו - "בלילה יש ירח". לוידע, זה נעים.

• הוסף לסימניות
איך קוראים לו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה