התייעצות בלימודי רפואה לומדים גם חינוך ?

• הוסף לסימניות
את יודעת, אם רוב האנשים מעצבנים/ מעליבים/ נצלנים, זה מלמד על מספר הסיפור יותר מאשר על האנוש
שטויות. סליחה על ההתבטאות אבל אין לי מילה אחרת...

כל מי שהולך לרופא עם לדוג' עודף או תת משקל מכיר את התופעה.
וכבר שמעתי תזונאית שהתלוננה על זה שהיא מטפלת בהפרעות אכילה ולמה רופאים שאינם מבינים בתחום נכנסים לה לתחום הטיפול עושים נזקים ממש מבלי שהתבקשו (כמו רופא שמנסה לחנך למה שאת קוראת ''אורח חיים בריא וכו')

• הוסף לסימניות
שטויות. סליחה על ההתבטאות אבל אין לי מילה אחרת...

כל מי שהולך לרופא עם לדוג' עודף או תת משקל מכיר את התופעה.
וכבר שמעתי תזונאית שהתלוננה על זה שהיא מטפלת בהפרעות אכילה ולמה רופאים שאינם מבינים בתחום נכנסים לה לתחום הטיפול עושים נזקים ממש מבלי שהתבקשו (כמו רופא שמנסה לחנך למה שאת קוראת ''אורח חיים בריא וכו')
לא שמתי לב שהאשכול עסק דווקא בנושא המשקל. אבל גם אם כן, אז תת משקל זה נושא שהיינו לגביו (ועודנו) אצל כמה רופאים (גסטרו, ילדים, אלרגולוגים...) וכן גם אצל דיאטניות.
לא נתקלתי ברופאים שנכנסים לתחום לא להם. כן נתקלתי ברופאים מגדילי ראש - סבבה לגמרי מבחינתי. הם לא מחנכים אותי (כאדם), וגם לא את הילד. הם ביחד איתי ועם הילד מתמודדים עם האתגר הבריאותי בכל מיני זירות. אולי כי אני פשוט באה בגישה חיובית עליהם ועונה בגובה העינים גם אם רופא שואל משהו למשל על זירת בית הספר.
ואני מסוגלת להעמיד על המקום רופא שנקודת המבט שלו שגויה בעיניי או אם הוא מרגיש לי מתנשא. זה ממש לא הרוב של הרופאים. (אלה שכן יקבלו פה דיסים עד מאה ועשרים :))

• הוסף לסימניות
לא שמתי לב שהאשכול עסק דווקא בנושא המשקל. אבל גם אם כן, אז תת משקל זה נושא שהיינו לגביו (ועודנו) אצל כמה רופאים (גסטרו, ילדים, אלרגולוגים...) וכן גם אצל דיאטניות.
לא נתקלתי ברופאים שנכנסים לתחום לא להם. כן נתקלתי ברופאים מגדילי ראש - סבבה לגמרי מבחינתי. הם לא מחנכים אותי (כאדם), וגם לא את הילד. הם ביחד איתי ועם הילד מתמודדים עם האתגר הבריאותי בכל מיני זירות. אולי כי אני פשוט באה בגישה חיובית עליהם ועונה בגובה העינים גם אם רופא שואל משהו למשל על זירת בית הספר.
אולי בעודף משקל זה בולט יותר .
חברה אמרה לי שרופא עיניים אמר לה על זה. תסבירי לי מה הקשר שלו ? איזו הכשרה יש לו בתחום התזונה???
פותחת האשכול לא כתבה שזה הנושא המדובר אצלה. אבל זה בהחלט אחד מהנושאים הבעייתיים בענין הניסיון לחנך.

• הוסף לסימניות
אולי בעודף משקל זה בולט יותר .
חברה אמרה לי שרופא עיניים אמר לה על זה. תסבירי לי מה הקשר שלו ? איזו הכשרה יש לו בתחום התזונה???
פותחת האשכול לא כתבה שזה הנושא המדובר אצלה. אבל זה בהחלט אחד מהנושאים הבעייתיים בענין הניסיון לחנך.
בעודף משקל אני מסכימה שיש תופעה בלתי ראויה כזו, של רופאים ש'זורקים' הכל על המשקל במקום לבדוק את מה שהם באמת צריכים, וגם באופן של חוסר כבוד למטופלים.

• הוסף לסימניות
בעודף משקל אני מסכימה שיש תופעה בלתי ראויה כזו, של רופאים ש'זורקים' הכל על המשקל במקום לבדוק את מה שהם באמת צריכים, וגם באופן של חוסר כבוד למטופלים.
חולקת...
בעוד הרבה תחומים זה קיים ובענק בטיפולי שיניים לדוג' זה הזיה זה יכול להגיע לכדי צעקות של הרופא על המטופל ועוד כל מיני דברים מהסוג הזה
יש כאן מיהי שכותבת במגזין כלשהו זה יכול להיות נושא מצוין למאמר איך לשמור על אסרטיביות מול רופאים מתנשאים וחסרי רגישות

• הוסף לסימניות
חולקת...
בעוד הרבה תחומים זה קיים ובענק בטיפולי שיניים לדוג' זה הזיה זה יכול להגיע לכדי צעקות של הרופא על המטופל ועוד כל מיני דברים מהסוג הזה
יש כאן מיהי שכותבת במגזין כלשהו זה יכול להיות נושא מצוין למאמר איך לשמור על אסרטיביות מול רופאים מתנשאים וחסרי רגישות
וכמובן רופאי נשים

• הוסף לסימניות
אני לא מדברת על מקרה ספציפי אצל רופא ספציפי אני מדברת על תופעה רחבה הרבה יותר רוב ככל הרופאים הם כאלה
אכן יש רופאים שפשוט עושים את עבודתם בשקט ובאדיבות אבל מדובר ממש ביחידי סגולה וכאן המקום לציין אותם לשבח הם פשוט גורמים לי לנשום לרווחה כאשר אני פוגשת רופא כזה

יישר כח...
חוץ מרופאת נשים אחת (שאני כמובן לא הולכת לחזור אליה) לא נתקלתי בתופעה הכל כך רחבה הזו
גם לא אצל רופא שיניים
והחלפתי כמה רופאים במהלך החיים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה