אפשר להכין אותו דבר רק במילוי תפוחי אדמה במקום בטטהאני מכינה בלינצעס במילוי בטטה
את הבטטה מכינה כמו פירה רגיל
ורוטב מוקרם
בצל מאודה עם חמאה
שמנת מתוקה
חלב
רוטב פטריות
מכניסה את הבלינצעס לתבנית גבינה צהובה מוקרם ולתנור
נשמע טובאני מכינה בלינצעס במילוי בטטה
את הבטטה מכינה כמו פירה רגיל
ורוטב מוקרם
בצל מאודה עם חמאה
שמנת מתוקה
חלב
רוטב פטריות
מכניסה את הבלינצעס לתבנית גבינה צהובה מוקרם ולתנור
את מכינה בלינצעס רגילים שמה בתבניתמחפשת מתכון לבלינצעס מוקרם במילוי תפו"א.
תודה רבה.
אני חושבת עאם אוהבים פרווה אז פיטריות עם תפו"א או פטריותראיתי מתכונים של בלינצס מוקרם במילוי פטריות.
אם אני צריכה להכין לאירוע,
איזה בלינצס באיזה מילוי הכי אוהבים האנשים?
במילוי פטריות? מילוי בטטה? מילוי תפו"א?
ואת עושה את זה ללא הרוטב המוקרם?אני אוהבת להוסיף למילוי פירה תפו"א - גבינה צהובה
נותן טעם ומרקם מושלם!!!!
כמה שאני יכין - תמיד נגמר...........
אני כן מכינה רוטבאיך יש מצב ל
הכין את זה ללא תנור?
אין לי תנור חלבי...
ואת עושה את זה ללא הרוטב המוקרם?
אז את בעצם לא אופה בתנור עם רוטב,אני כן מכינה רוטב
אבל לא מחברת בינהם עד ההגשה
אצלי אוהבים את הבלינצ'עס יפים וקריספיים (אני הרבה פעמים מטגנת אותם מעט אחרי שמילאתי)
וכשאני מגישה אני שמה רוטב על כל אחד....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים