בלינצ'עס

• הוסף לסימניות
למה הבלינצ'עס שאני מכינה (העלים-פרווה) אף פעם לא יוצא כמו בחנות, מה הם שמים שם???

• הוסף לסימניות
גבינה?
מה את שמה?

• הוסף לסימניות
אם את מדברת על בלינצ'ס חלבי -תוסיפי מעדן בטעם וניל.

• הוסף לסימניות
איך יוצא בחנות ואיך יוצא לך?

• הוסף לסימניות
אולי אבקת אפיה
אולי קורנפלור?
אני עשיתי השנה בחנוכה את מרשם הבלינצ'עס של מיג, הוספתי קורנפלור כהמלצת מישהו גם כן שם, לא זוכרת מי, יצא פצצה.

• הוסף לסימניות
בלינצעס תפו"א..
אני שמה בד"כ קמח, מים, ביצים, שמן, מלח, סוכר

• הוסף לסימניות
את מתכוונת להבדל בטעם או במרקם?

• הוסף לסימניות
המשחק הוא עם הכמות של המים
אם זה לא יוצא טוב תוסיפי עוד כף מים קרים וכן על זו הדרך. שמעתי פעם שמי סודה גם עוזרים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarigold5;1480396:
את מתכוונת להבדל בטעם או במרקם?

גם וגם, נראה לי יותר בטעם

נכתב ע"י stsh;1480463:
המשחק הוא עם הכמות של המים
אם זה לא יוצא טוב תוסיפי עוד כף מים קרים וכן על זו הדרך. שמעתי פעם שמי סודה גם עוזרים

יוצא לי רך ואוורירי אבל לא כמו בחנות

• הוסף לסימניות
לא ניסיתי מעולם, אבל אולי קצת סודה לשתיה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה