בלי סוף, בלי אמצע, בלי התחלה..

• הוסף לסימניות
ממדור ה'קומיקס בלי סוף' שלי,
אבל בלי טקסט זה באמת לא משנה הסוף :)
גם אין אמצע והתחלה
לא נורא, העיקר הציורים - נכון?
כל הזכויות שמורות מאד, בלה בלה בלה בלה.
אלול תשרי.jpg
בייבי.jpg
מציירים יפה.jpg
צומח.jpg
קור.jpg
juo.jpg

• הוסף לסימניות
מהממים אחד אחד!!
יפיפיים זורמים וכייפים נורא
ההבעות שלך זה משהו

• הוסף לסימניות
שיירה של מתוקים! חגיגה לעין.

• הוסף לסימניות
יפיפה!
חינני ומתוק כהרגלך!

• הוסף לסימניות
ההבעות שלך הם 1000% !
סגנון קליל זורם ומתוק!
אהבתי מאד את האנשה שעשית!
אכן, לא חייבים את המילים, הציורים שלך מדברים בעד עצמם!
ישר כח

• הוסף לסימניות
טוב מה אומר??
לקחו לי הכל...
שירי פשוט שתפי יותר, איך את לא עושה את זה אוטומט?
תענוג!

• הוסף לסימניות
אהבתי את ה'פסיעות חתול שקטות':E

והחיתוכים בדף של הדבורים, נהדרים ממש! בכלל הקומפוזיציות שלך טובות ממש:)
והנעליים (נעליים?) והכוס, פשוט מתוק.

• הוסף לסימניות
מתוק כרגיל :)
אהבתי את הנעליים. חמוד

• הוסף לסימניות
תודה על כל התגובות הנחמדות!!! :)
אני נורא אוהבת את הציורים שלך!
תודה, כיף לי לשמוע! :)
טוב מה אומר??
לקחו לי הכל...
שירי פשוט שתפי יותר, איך את לא עושה את זה אוטומט?
תענוג!
ה'אסון' הוא שהתחלתי, ישתבח שמו, להיות בפור משמעותי קדימה,
מה שאומר שהחומרים שאני עובדת עליהם עכשיו - הם לעוד חודשיים מעכשיו.
שזה טוב, אבל לפרסם - אסור, ואחר כך - שוכחת...
תודה סוויטי בכל מקרה :)
אהבתי את ה'פסיעות חתול שקטות':E

והחיתוכים בדף של הדבורים, נהדרים ממש! בכלל הקומפוזיציות שלך טובות ממש:)
והנעליים (נעליים?) והכוס, פשוט מתוק.
תודה תודה על הפירוט!
גם הבן שלי התחבר לחתול,
ואף הדגים לנו בבית את הענין :)

• הוסף לסימניות
ההבעות מכניסות לסיפור באליפות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

ביקורת ספרות 50 50 דבורי רנד
עודי אוחזת בעמודיו האחרונים של הספר הזה עוד לא קראתי 50 אחוז ממנו וכבר הרגשתי שאני פשוט אוהבת יותר את החיים.

שושי שושי, איזו אישה מתוקה את, אני רוצה לאהוב ככה את הנכדים שלי, להשתולל ולקפץץ איתם כמוך, להצליח להנות מלקפל כביסה, ומלעמוד על הרגליים מהבוקר עד הלילה.
לטפח את עצמי עד גיל זיקנה, ועם כל המורכבות המסתמנת, להצליח פשוט לחיות, ולחיות בטוב.
איך נחום אומר? שושי את אישה צדקת, איזו צדקת, אשת חבר אמיתית, הפליאה אותי היכולת שלך, לנכוח, לרצות, להיות
ועם זה להרכין ראש, לבלוע גם גלולה מרה ולהיות עם וכל כך ביחד,

דיתי אין לך מחילה, את בת מרגיזה ברמות, איזה חברה ואיזה נעליים, שיחקת אותה, אהבתי אותך נורא מהרגע הראשון ושנאתי ברגע שידעתי על טוביה, במחשבה שניה גם מבינה אותך מאוד.
עד הסוף לא הבנתי, מי את דיתי?

מרגלית את נוגעת ללב, את ואביגדור ילדים מושלמים, מידי, עדינה מעצבנת שבא להחטיף.
אבל כל המרגליתים, האביגדורים הדיתיות ודיתון, איך זה שהמתיקות שלכם נוטפת מדפי הספר, אפילו שאתם כ"כ חסרי שם ואופי (למעט דיתון השובב הגדול) פשוט לאכול אתכם.

חגי אתה בהחלט מעורר רחמים וחיבה כאחד, עדיין לא קראתי לגמרי את הסוף, עם מי תתחתן?

אסתר, אני אוהבת אותך, את הנס של שושי, על אף ולמרות הקלישאתיות, דם זה לא מים.
רוצה גם כזו אחות.

אין על בלה, הזקנה הכי זקנאית בעולם.

גילה את נוראית, לוקחת את כל ה50 אחוז של החומר, כלומר גוף. סליחה. גועל.

ניסי במה זכית שככה התייחסו אליך כל הנפשות ב'מה חדש', אסנת ידעה משהו?
האמת שהפליאה אותי הצדקות הזו, הלבביות המשתפכת והיחס הכ"כ רגיל, או שאולי את לא כזו מוזרה כמו שאני חושבת?

איזו יכולת מופלאה לתאר גוף מול נפש, ואיזו בחירה מדויקת של גיל לעבד בו את הקונפליקט הזה.

יש בו כ"כ הרבה דמויות וכולן עם אופי, ויש להן מה לספר לי, תענוג.

ספר שמדהים בפשטותו מחד ובמורכבות מאידך, הנאה צרופה של קריאה, ותובנות על חיים שכדאי לאהוב.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה