התייעצות בלי שטיקים, בלי טריקים. בלי חוק!!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
עברתי היום ברחוב בית הדפוס בירושלים ונכנסתי לאחת הרשתות, ראיתי מבצעים יפים מילאתי עגלה וחיכתי בתור, כשהגיע התשלום אמרה לי הקופאית אני לא מעבירה לך את הקניה בגלל שיש לך רק מבצעים, רציתי להוסיף עוד מוצר שלא במבצע ולא נתנו לי.
לא היה כתוב שום הגבלה כזאת במבצעים, ואין שום חוק שעל פיו הם יכלו למנוע ממני את הקניה
איפה אפשר להתלונן? יש פה עוד נפגעים בואו נתארגן לתביעה!!!

• הוסף לסימניות
בבר כל יש מבצעים על מוצרים מסוימים רק בקניה מעל 100 ש"ח משאר המוצרים.
אבל זה כתוב במפורש

• הוסף לסימניות
עברתי היום ברחוב בית הדפוס בירושלים ונכנסתי לאחת הרשתות, ראיתי מבצעים יפים מילאתי עגלה וחיכתי בתור, כשהגיע התשלום אמרה לי הקופאית אני לא מעבירה לך את הקניה בגלל שיש לך רק מבצעים, רציתי להוסיף עוד מוצר שלא במבצע ולא נתנו לי.
לא היה כתוב שום הגבלה כזאת במבצעים, ואין שום חוק שעל פיו הם יכלו למנוע ממני את הקניה
אני ראיתי שכתבו ופרסמו בגדול ש..
'כללי המשחק משתנים בירושלים'
אולי זה חלק מהכללים החדשים :rolleyes:

• הוסף לסימניות
איפה אפקטיבי להתלונן??
אמון הציבור
הרשות להגנת הצרכן
הקו החם
בית משפט לתביעות קטנות

• הוסף לסימניות
בקופה ראשית ניסית? הם אמורים לתת מענה.או מנהל סניף, לחילופין.

• הוסף לסימניות
בקופה ראשית ניסית? הם אמורים לתת מענה.או מנהל סניף, לחילופין.
שלחו אותי לקופה ראשית ושם לא הסכימו למרות שאמרתי שאני תמיד קונה אצלם, אמרו לי לחכות למנהל אבל אחרי רבע שעה שחיכתי והם לא הסכימו לקרוא לו התייאשתי שרות זוועה
ציטוט מחוק הגנת הצרכן
מכירה מיוחדת (תיקון מס' 9) תש"ס-2000

15. (א) עוסק שהודיע ברבים או במקום העסק על מכירה מיוחדת, יבהיר אילו טובין או שירותים כלולים בה ואילו טובין או שירותים אינם כלולים בה, את מחירם אצלו לפני המכירה ואת שיעור ההנחה או המחיר לאחר ההנחה, וכן תנאי המכירה המיוחדת.

• הוסף לסימניות
הגשתי, אבל הם כותבים שהם יטפלו בבית עסק אבל לא יעזרו לצרכן

המטרה בתלונה היא שתוכלי לקנות את המוצרים או לגדוע את השיטה הזאת?
כי טיפול בעסק זו עזרה לכולם בסופו של דבר. (או שיוסיפו התניה במודעות)

אם המטרה היא רכישה אז תלכו שוב פעם ותקנו גם דברים לא במבצע (לחם/חלב/נייר טואלט, דברים שתמיד קונים....)
כי עד שהם יטפלו גם המבצעים של פסח ייגמרו...
טחנות הצדק טוחנות לאט...לאט מדי.

והשאלה גם אם יש לך הוכחה שזה מה שהיה, תמיד הם יכולים להכחיש.

• הוסף לסימניות
בדרך כלל בכל הרשתות את תמצאי בסוף איזה שלט שהיתנה את זה קודם. מספיק שיהיה קטן ובמקום צדדי יחסית לקופות אבל הם מוגנים חוקית.

בנוסף לזה יש חוקים שהם אכן לטובת הלקוח השאלה למי יש כח לאלץ אותם להישמע לזה או לשתף את סמכויות החוק. קחי למשל את הנושא של המחיר נקבע לפי הזול מבין הפירסומים.
יש מוצר על מדף ועליו כתוב מחיר, המחיר הנקוב על האריזה הוא יקר יותר אפשר לדרוש שימכרו בזול. ואם בנוסף יש גם שילוט על מבצע אז בכלל חגיגה, רק צריך להוכיח שזה על אותו מוצר.

לבעלי קרה כאילו דברים. הוא קנה באחד מרמי הלוי עוף שבמבצע היה כתוב מחיר מסוים מאד זול,פחות מעשרים. ניגש לקופה והוא רואה בחשבונית (הוא בודק חשבוניות!) שחייבו מחיר אחר לחלוטין, מחיר רגיל. ויכוח בינו לבין המוכר ששלח למוכרן הבשרים הביא לו את הצדק והם זיכו אותו עד לשקל האחרון!

אז סתם שתדעו

א. לעקוב אחרי חשבוניות.
יש חנויות שבאמת בטעות מחייבים דברים כפולים(שמעתי על חנות שזה ההתראה שקיבלתי לפני קניה שם. לבדוק ולבדוק הם מחייבים כמה פעמים כטקטיקה.. זה שיטה של כל מיני באזרים למיניהם).
שאכן המבצעים שפירסמו תקפים

ב. תהיו חזקים ביחס לחוק המגן על הלקוח אל תהיו פרייארים

• הוסף לסימניות
אתם בטוחים שלא היו אותיות קטנות על פתקי המבצעים?

• הוסף לסימניות
שלט במקום צדדי לא עוזר בשביל זה, והאותיות הקטנות היחידות שהיו זה הגבלה למספר מימושים ולא היה שום התניית קניה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה