בלנדר - בעיה בהתקנה

• הוסף לסימניות
התקנתי בלנדר 2.69, וגם ניסיתי דרך הZIP,
כשאני מנסה לעשות EXTRUDE, הוא נותן לי הודעה של RUNTIME ERORR... כמו כן אין את היצוא/יבוא הרגיל, ועוד כל מיני.
הסרתי את כל גרסאות בלנדר שהיו מותקנות.
ניסיתי 32 ביט ו64 ביט.
ועדיין... לא עובד! כלומר, הוא עולה, אבל זה כמו לעבוד עם פוטושופ בלי שכבות או בלי כלי בחירה...

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
הורדת את גרסת הRC של 2.70?
תעלה את הודעת השגיאה.

• הוסף לסימניות
בבקשה...
לא התקנתי את גרסת RC.

קבצים מצורפים

• בלנדר שגיאה.png
    KB 66.9 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
טוב, גרסת הRC פועלת (וכן נזכרתי שגם גרסאות מ68 ומטה פעלו...).
תוך כדי תנועה ראיתי שחידשו דברים חביבים - תפריטים מצד שמאל, אם סגרת בלי לשמור - הוא מודיע האם ברצונך לשמור.
בכל אופן תודה.

אבל, מה היתה הבעיה? יכול להיות ADDON שהתקנתי לא כשורה? הרי איפסתי הכל, ובהסרה הגדרתי שיסיר ה-כ-ל!

זאת ההזדמנות לשאול
א. איך מתקינים ADDON בצורה נכונה...
ב. האם גירסת 70 היא יציבה ושווה כבר להתרגל אליה?

• הוסף לסימניות
גרסה 2.70 לא אמורה להיות יציבה, אני יכול להגיד לך שאני עובד איתה בשותף.
משהו נוסף שכדאי לדעת על 2.70 זה שיתכן ותהיה שבירה של תאימות לאחור, כרגע לא נתקלתי במשהו אבל יתכן וזה יקרה.

הבעיה שלך ב2.69 אגב היא בקובץ הStartup שהוא נשמר בהגדרות של התוכנה בתיקיית הבית, תנסה לפתוח את בלנדר ולהחזיר אותו להגדרות מפעל (נמצא תחת קובץ) יכול מאוד להיות שזה יפתור לך את הבעיה.

תוספים מתקינים בשתי צורות
1. ללכת ללשונית התוספים וללחוץ למטה על הכפתור של התקנה מקובץ ואז אתה בוחר את הקובץ zip של התוסף שהורדת.
2. לוקח את קובץ הzip שהורדת וגורר אותו לתיקיית התוספים של התוכנה...

כמובן שהדרך הראשונה מומלצת וקלה יותר

• הוסף לסימניות
אין לי מושג למה הוא מחפש בתקיית Program Files(x86) את מה שחסר לו.
התקייה הזו מיועדת לתוכנות של 32 ביט והרי הורדת (אני מקווה) תוכנה של 64ביט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה