• הוסף לסימניות
כיצד ליבא לבלנדר קבצים וקטוריים
ניסיתי לשמור בsvg ולייבא
ולא ראיתי כלום...

(הגרסה 2.69)

תודה!!

• הוסף לסימניות
אני עובד עם SVG.
צריך לשטח את כל הטקסטים אם ישנם.
וכן כל האוביקטים החופפים לחבר ע"מ ליצור אוביקט אחד.

• הוסף לסימניות
כשאת מייבאת SVG לבלנדר את צריכה לשים לב שמה שבפנים זאת צורה ולא טקסט, זה אומר שכדי לייבא טקסט לבלנדר בSVG צריך לעשות לו לפני כן המרה מנתיב.

משהו נוסף שכדי להדגיש זה את הגודל של הצורה שמייובאת בקובץ, לעיתים היא קטנה כל כך וכשהיא נכנסת לבלנדר מרוב שהיא קטנה לא רואים אותה, הפתרון זה לעבוד עם האוטליינר ולראות אם יש אובייקט חדש.

• הוסף לסימניות
אכן,
הבעיה היתה הגודל!!

תודה רבה!
:)

עכשיו,
איך אני הופכת את זה לצורה (כמו הקוביה)
יש איזשהי פקודה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1140710:
אני עובד עם SVG.
צריך לשטח את כל הטקסטים אם ישנם.
וכן כל האוביקטים החופפים לחבר ע"מ ליצור אוביקט אחד.

כך עשיתי,
שטחתי את הטקסט, ז"א הפכתי לנתיבים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י album;1140723:
אכן,
הבעיה היתה הגודל!!

תודה רבה!
:)

עכשיו,
איך אני הופכת את זה לצורה (כמו הקוביה)
יש איזשהי פקודה?
את בטח מתכוונת לאיך להפוך את זה למשהו עם נפח, בעיקרון בלשונית של הנתיב יש אפשרות לשנות את ההגדרות שלו, אקסטרוד זאת אחת מהן.

בכל אופן אני חושב שפוסט שיניב כתב בעבר מאוד יוכל לעזור לך.

קבצים מצורפים

• הרפתקאות ב 3D: יופי בלנדר, יופי! 2013-12-04 19-55-38.jpg
    1.4 MB · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;1140768:
את בטח מתכוונת לאיך להפוך את זה למשהו עם נפח, בעיקרון בלשונית של הנתיב יש אפשרות לשנות את ההגדרות שלו, אקסטרוד זאת אחת מהן.

בכל אופן אני חושב שפוסט שיניב כתב בעבר מאוד יוכל לעזור לך.

אכן,
בדיוק זה מה שהייתי צריכה.
תודה.

(אח"כ אני יתחיל עם החפירות על הטקסטורה. לבינתיים תנוחו... :))

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה